Rezultat na loso merkato, toa e, mislea mozat da se slepnat use edna sezona taka ali gi kosta toa so ne donesoa zamena za Kessie. Isto i dosta poveke utakmici a tenka klupa.Во сезона каде и 70 бодови може да се доволни за ЛШ, ние се тресеме за четврто место.
Не се сложувам дека овој состав не е за повеќе од 70 бодови.Rezultat na loso merkato, toa e, mislea mozat da se slepnat use edna sezona taka ali gi kosta toa so ne donesoa zamena za Kessie. Isto i dosta poveke utakmici a tenka klupa.
Mora da stegnat zabi ne smeat da ne bidat top 4, mislam mnogu loso ke se odrazi na ekipata, isto i na merkatoto.
Поглуп пост од дамна немам прочитано...Не се сложувам дека овој состав не е за повеќе од 70 бодови.
И дека Кеси е 20 бода вреден фудбалер.
Но си слушнал од жена ти, зошто нели сме исти.Поглуп пост од дамна немам прочитано...
Не, жена ми не се бламира со вакви днопертизиНо си слушнал од жена ти, зошто нели сме исти.
Види сакале ние или не да признаеме секако е дупка Чаноглу, исто како и Ромањоли....Чалханоглу не може да оставил дупка зошто Милан е шампион без него и тоа е веќе апсолвирано. Зборење за инат е дека имал некоја јака улога, кога човекон не можеше да врзе 3 добри кола низ цел престој во Милан.
Кеси дефинитвно беше грешка, не може да се мери во бодови, ама во примени голови и стабилност се одрази сигурно. Тонали и Бенасер не го можат тоа што он го можеше. Едноставно снагата и градбата ја немаат, без разлика на агилноста. Вечер тоа што ќе им го прави Ангиза, на Кеси не би можел да му го прави.
Ти пишуваше дека сум како жена ти и цело време пробуваш да фаќаш на безобразлук и агресија.Ако мислиш дека не е така еве пиши зашто не е така а не да се споредуваш со жена ми
Да ја рачунаме тука и дупката од Чаноглу
Ова признавамеВиди сакале ние или не да признаеме секако е дупка Чаноглу
Поглуп пост од дамна немам прочитано.
Значи според тебе да го имавме Чаноглу полоши ќе бевме така?
Ова признаваме
Пс За муабетов за ЧалХАноглу