Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во сезона каде и 70 бодови може да се доволни за ЛШ, ние се тресеме за четврто место.![]()
Rezultat na loso merkato, toa e, mislea mozat da se slepnat use edna sezona taka ali gi kosta toa so ne donesoa zamena za Kessie. Isto i dosta poveke utakmici a tenka klupa.
Mora da stegnat zabi ne smeat da ne bidat top 4, mislam mnogu loso ke se odrazi na ekipata, isto i na merkatoto.
Поглуп пост од дамна немам прочитано...Не се сложувам дека овој состав не е за повеќе од 70 бодови.
И дека Кеси е 20 бода вреден фудбалер.
Поглуп пост од дамна немам прочитано...

Не, жена ми не се бламира со вакви днопертизиНо си слушнал од жена ти, зошто нели сме исти.![]()

Види сакале ние или не да признаеме секако е дупка Чаноглу, исто како и Ромањоли....Чалханоглу не може да оставил дупка зошто Милан е шампион без него и тоа е веќе апсолвирано. Зборење за инат е дека имал некоја јака улога, кога човекон не можеше да врзе 3 добри кола низ цел престој во Милан.
Кеси дефинитвно беше грешка, не може да се мери во бодови, ама во примени голови и стабилност се одрази сигурно. Тонали и Бенасер не го можат тоа што он го можеше. Едноставно снагата и градбата ја немаат, без разлика на агилноста. Вечер тоа што ќе им го прави Ангиза, на Кеси не би можел да му го прави.
Ако мислиш дека не е така еве пиши зашто не е така а не да се споредуваш со жена ми![]()
Да ја рачунаме тука и дупката од Чаноглу
Види сакале ние или не да признаеме секако е дупка Чаноглу
Поглуп пост од дамна немам прочитано.
Значи според тебе да го имавме Чаноглу полоши ќе бевме така?![]()
Ова признаваме
Пс За муабетов за ЧалХАноглу