Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да си активираш Екстра. Таму ја имаш во каталогот, плус сигурно ќе најдеш уште 10+ за играње. Последниве месеци се доста добри, ставив ССД и само симнувам, а се помалце играмImpulse buy vcera
@Донев davaj starting tips, da se spojlnam ako ti ja procitam recenzijata?Прегледај го приврзокот 372887
Demons Souls Remake...
Не се поврзани никако…Прегледај го приврзокот 373048
Diablo 1 (1997)
Пошо имав играно само Диабло 3 (демо), а сеа и демото од новата... решив да одам со ред - 1,2,3 до јуни, па во јуни комплетирам со 4.
Можев слободно да чекам до јуни и да играм нешто друго, али некако ми делуваше како да рипам скалила и сакав од корен да ја испеглам приказнава.
Треба да си активираш Екстра. Таму ја имаш во каталогот, плус сигурно ќе најдеш уште 10+ за играње. Последниве месеци се доста добри, ставив ССД и само симнувам, а се помалце играм![]()
Најбитно од се е да не стоиш. Константно движење бара, иначе нема да се снајдеш. И да не се откажуваш. Мене ми беше потешка од сите ФС што сум ги играл, можеби затоа што не бев навикнат на тој стил. Ја откажав скроз затоа што не гледав како ќе успеам да прогресирам, па после некој период ја почнав пак.
Тестирај ги сите оружја, најди бар две што ти одговараат затоа што нема во секој циклус да го добиваш истото, навикни се на гејмплејот и користи ги сите бенефиции што ги нуди, но и не ризикувај многу со ајтемите кои имаат негативни елементи. Мислам дека ја направија полесна сега, а има и сејв за да можеш да исклучиш на средина на циклус и после да продолжиш. Јас кога играв немаше ништо од тоа. Немам спојлери во рецензијата.
Се надевам ќе ти легне затоа што мислам дека е игра која или нема да ти се свиѓа, или ептен ќе се внесеш во светот и гејмплејот и ќе ти биде прејака. Мене уште ми е најдобра ПС5 игра. А и најдобро ги имплементира можностите на контролерот.
Прегледај го приврзокот 373048
Diablo 1 (1997)
Пошо имав играно само Диабло 3 (демо), а сеа и демото од новата... решив да одам со ред - 1,2,3 до јуни, па во јуни комплетирам со 4.
Можев слободно да чекам до јуни и да играм нешто друго, али некако ми делуваше како да рипам скалила и сакав од корен да ја испеглам приказнава.
Kako e trojkata, kako kopilj Diablo II mi bese omilena a sega gledam demoto za 4kata se vrakjaat na starite koreni. Bi i dal shansa na 4ta.
Од иста причина јас не ја зимам Д2 Римастер, оти веќе сум фукнал пари и на Д2 и на Д3 (без разлика колку и да било одамна..!), и пеес евра да ми бара пак за истата играНемој Д3. Боље инсталирај Diablo Immortal на телефон, изрокај ја приказната и батали ја играта скроз. Diablo Immortal ми е скроз иста со Diablo 3. А хронолошки е меѓу Д2 и Д3.
Нема да им ги простам тие пеес евра на Близарктивижн за Д3.
Знам, но сепак голем дел од карактерите се повторуваат уште од кецот, па сакав од почеток да видам како го развиваат плотот.Не се поврзани никако…
Т.е. пробале нешто ама слабо.
Не би можел ништо да кажам за тројката, т.е не смеам... имам само демо играно а тоа беше премалку. Но ја имам моментално фул верзијата и секако ќе ја играм после двојката.Kako e trojkata, kako kopilj Diablo II mi bese omilena a sega gledam demoto za 4kata se vrakjaat na starite koreni. Bi i dal shansa na 4ta.