Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки некој во Скопје да се расправа со поправка на ретровизори и сончев кров закочен?

Имам две прашања.
Шо искуство имате со форд фиеста 2006 1.4i бензинец без плин ? Колата е во дортмунд германија и таму ќе се вози.
Второто прашање ми е како е процедурата во германија за пренос на кола ?

Предложете некое количе до 4-5 бона, понова година, ко за низ град најчесто.

Амортизери задни за БМВ Е90 каде да сменам?
И кој бренд се подобри?

Кој ќе препорачате за промена на фабрички звучници на Пежо 407?
Задните ми се комплет рикнати, предниве се на тој пат и ме нервираат во последно време, прашував во Вох центарот во Скопје ама прескапи се, 12 000 бараа за 4 звучника, до мене ли е или толку е цената?

Zdravo, me interesira dali zalonski e dozvoleno na bagash nad kola da se prevezuva neshto.... (daska, fotelja...)

Здраво се работи за голф 3 бензин плин, колата во возење сецка и на бензин и на плин, ја однесов на ауто електричар неможе да се поврзи со компјутерот од моторот да се види што е проблемот помош и мислење

Изгорен вентил во моторот, слаба компресија во еден или повеќе цилиндри...

Измери компресија првин.

Имате ли некакво искуство со оваа страна за порачка на гуми?

Има подобар избор и цени за некои модели на гуми, дали вреди да се нарача и дали би имал плус давачки како царина, ддв?

Има подобар избор и цени за некои модели на гуми, дали вреди да се нарача и дали би имал плус давачки како царина, ддв?

друже, кој ти продава гуми за 100 денари? Ова е нешто фејк.

И мене ме интересира ова , пошто гледам со по 80-90 евра разлика по гума од продавнициве …
друже, кој ти продава гуми за 100 денари? Ова е нешто фејк.
Цените се изразени во евра , не се буни

И мене ме интересира ова , пошто гледам со по 80-90 евра разлика по гума од продавнициве …
Цените се изразени во евра , не се буни

на homepage им ги дава во денари, иначе ова е оригиналната страна https://www.tyres.net/. Иначе гумиве не се тука, дава редирект кај странски дилери, и ако ги нарачаш од таму он сигурно зема провизија. Башка ти што ќе треба да платиш шипинг и царина до тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom