I rented a car and drove around St Petersburg - second largest city in Russia! Let's see what its like!
youtu.be
Каде ќе одат овие коли? Во Ѓубре? Ако некој со стап ги тепа па да ги заменат со Москвич, можно е
Некој што до сеа возел Ауди, Мерцедес, ќе се префрли на Лада
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кој просек граѓанин во било која земја што нема стадард вози премиум Германско возило, арен си со паметот?
Ауди и Мерцедес надминуваат лесно цени од 30к еур, ако просечната плата ми е 600-900еур сигурно ќе таргетирам возило под таа премиум класа.
Од др страна, сите што возат премиум може да продолжат истото да го прават, кој ќе им забрани? Наместо да е тоа Ауди ќе биди Лексус.
Каде го гледаш проблемот?
Убаво те праша Јамакја,
што ти е поентата, освен мерење курови?
Исто, каква врска има војната со тоа дали таму некој во Владивосток ќе возел Лада или Голф? За тој во Владивосток никаква, освен за тебе кој од петни жили се напна да докажеш дека Русите немале развиена автомобилска индустрија еквивалентна на ЕУ земји. Добро утро.
Следно што е?
Еве немаат Русите развиена автомобилска индустрија како ЕУ, откривме топла вода по 10 пат. И сега? Ако мора да вози некој Лада место ГоЉф ќе оди на Путин ќе му ја расцепи главата?
Се понашаш ко жена во пмс. Му се убаци на пола овде од темава со по 20 прашања од пост за на крај да им кажеш епа вие не сте фер, не ми ги одговарате прашањата (*а единствен одговор е да ја потврдат твојата констатација) и на крај им викаш јас не играм. Ептен зрело од твоја страна.
Еве дојде, дефлектира на момент од темата ама пошто нели општа тема е продискутираа сите со тебе како за нив лично тоа не е некој WOW момент колку што тебе ти е, крај краева
тоа е нивното субјективно мислење и сега се напна на крај зошто така мислеле.
Зошто не ги одговори прашањата на Јамајка, еве по последен пат?
Што ги спречува Русите со позајмена технологија да изградат солидно возило?
Глупи се? Можат да имаат вселенски станици, а не можат автомобили?
или едноставно не се заинтересирани бидејќи има од каде да изберат, ако не е ЕУ ќе биде Кина, ако не е Кина ќе биде некој друг... толку е едноставно.