Криминалци и криминални групи во МК

Проамерикански е настроен затоа за Русија се промаши. Никогаш не спомна дека војната во Украина се води поради реобновување на хазарската држава а тој факт многу добро го знае.Што се однесува до Бурек весник најак испадна со последново околу МТЕЛ дека е отворен за да се перат црните пари на Александар Вучиќ.
Точно .

Ја гледав емисијата на Васко Ефтов, како трета група која се јавува на територијата на Чаир ја спомнува „Кока“ групата.

Ја гледав емисијата на Васко Ефтов, како трета група која се јавува на територијата на Чаир ја спомнува „Кока“ групата.
Изгледа мисли на газдата на De Koka хотелот или поранешна стоковна куќа Илинден кај Скендербег плоштадот.

Тоа лицето З.З чуда направи, гинат за сдс албанците [emoji1782]

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Nemoze da postoi grupa pomokjna od grupata koja e poddrzana od DUI-vlasta
Во Македонија власт е Дуи и никој друг,сдс е во коалиција со партијата која моментално е на власт.ковачевски неможе повеќе да се спореди ни со пиун од шах,за жалење е и он и неговата партија.

Ништо ново.Вакви анализи Златев треба да ги праи повеќе со некој новинар кој е насочен во црна хроника или со полициски службеници, како што беше со Ѓурчевски кој објасни доста работи за тие кој сакаат онака “брзински” да ги сфатат работите.Кој ги следи српските весници со нивното подземје од 90тите и натака ќе се види дека Клан Америка е најозбилен клан на Балканот и пошироко.

Последно уредено:
LOL there's an pic of Ambassor of nato(woman) hugging with Oki but that won't help him or his members to escape police in Germany, the guy I named probably didn't got arrested because not enough evidence
Од овие 5-6 криминални групи koja е најбројна и најорганизирана,дали сите имаат јатаци ...кодоши во БДИ /МВР?

Од овие 5-6 криминални групи koja е најбројна и најорганизирана,дали сите имаат јатаци ...кодоши во БДИ /МВР?
Ако инспектори од трета, петта и шеста управа велат дека на Шеваљ сега за сега никој ништо не му може, тогаш вероватно е така хехе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom