Криминалци и криминални групи во МК

Ф

Флеш

Гостин
Проамерикански е настроен затоа за Русија се промаши. Никогаш не спомна дека војната во Украина се води поради реобновување на хазарската држава а тој факт многу добро го знае.Што се однесува до Бурек весник најак испадна со последново околу МТЕЛ дека е отворен за да се перат црните пари на Александар Вучиќ.
Точно .

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Ја гледав емисијата на Васко Ефтов, како трета група која се јавува на територијата на Чаир ја спомнува „Кока“ групата.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.122
Поени од реакции
6.125
Ја гледав емисијата на Васко Ефтов, како трета група која се јавува на територијата на Чаир ја спомнува „Кока“ групата.
Изгледа мисли на газдата на De Koka хотелот или поранешна стоковна куќа Илинден кај Скендербег плоштадот.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Член од
21 октомври 2016
Мислења
527
Поени од реакции
677
Тоа лицето З.З чуда направи, гинат за сдс албанците

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

B

BigMac

Гостин
Nemoze da postoi grupa pomokjna od grupata koja e poddrzana od DUI-vlasta
Во Македонија власт е Дуи и никој друг,сдс е во коалиција со партијата која моментално е на власт.ковачевски неможе повеќе да се спореди ни со пиун од шах,за жалење е и он и неговата партија.

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Ништо ново.Вакви анализи Златев треба да ги праи повеќе со некој новинар кој е насочен во црна хроника или со полициски службеници, како што беше со Ѓурчевски кој објасни доста работи за тие кој сакаат онака “брзински” да ги сфатат работите.Кој ги следи српските весници со нивното подземје од 90тите и натака ќе се види дека Клан Америка е најозбилен клан на Балканот и пошироко.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.602
Поени од реакции
2.675
LOL there's an pic of Ambassor of nato(woman) hugging with Oki but that won't help him or his members to escape police in Germany, the guy I named probably didn't got arrested because not enough evidence
Од овие 5-6 криминални групи koja е најбројна и најорганизирана,дали сите имаат јатаци ...кодоши во БДИ /МВР?

Член од
2 декември 2020
Мислења
132
Поени од реакции
160
Од овие 5-6 криминални групи koja е најбројна и најорганизирана,дали сите имаат јатаци ...кодоши во БДИ /МВР?
Ако инспектори од трета, петта и шеста управа велат дека на Шеваљ сега за сега никој ништо не му може, тогаш вероватно е така хехе..

Kajgana Shop

На врв Bottom