Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ја гледам табелата... јас не ги гледам наполи и удинезе кој бегаат по еден бод на Милан.... туку гледам дека интер , јуве и рома се позади нас :)))) :helou:

Колку време чекаше ова да го напишеш , ајде биди искрен , 3 години ?! Сејм олд стори ке ти биде утре вечер , ја и Мац , ремет ,биљард губење , а за месец - два се по старо и во Серија А .

Колку време чекаше ова да го напишеш , ајде биди искрен , 3 години ?! Сејм олд стори ке ти биде утре вечер , ја и Мац , ремет ,биљард губење , а за месец - два се по старо и во Серија А .

Shut up Syn ! keep up with the topic.... Mourinho ain't fantastic anymore :)

наредното коло ќе имате лесен противник... за разлика од Милан кој ќе гостува во Наполи.... па тука барајте си ја шансата , сега засега трајте си :)

Shut up Syn ! keep up with the topic.... Mourinho ain't fantastic anymore :)

наредното коло ќе имате лесен противник... за разлика од Милан кој ќе гостува во Наполи.... па тука барајте си ја шансата , сега засега трајте си :)

Оу јес хи ис .

Него еве на темата , Милан игра дома со Наполи , а Интер гостува . , абе Берлускони да не го правел распоредов ма мечеви во Серија А ?

Не читав страни на зад мош има:

Одложената Рома-Сампдорија кога ке се одигра и пример га имам на лифче од спортска и сега шо ке ми се смета ?

Ихииии да е се по старо мене топ ќе ми е,вие ке земете титула на маса ние ке бидеме прваци на Европа....Ако е па “се по старо’’ али онака пред “пред три години’’ се старо..јас пак ке земам од се по нешто,а вие ке живуркате со по 6 гола во очај и патење,или ке се враќате со солзи од Рим :)

Дома играме со наполи:smir: Иначе за тој толку славен special coach има еден играч што цел живот што ќе губи од него знаете сами кој е:smir: TREMA MOURINHO ARRIVATO RONALDINHO

Не читав страни на зад мош има:

Одложената Рома-Сампдорија кога ке се одигра и пример га имам на лифче од спортска и сега шо ке ми се смета ?

И ја исто ѓи фатив сите оваа се одложи незнам што ќе бидне?

А и анкетава горе ми се допаѓа резулатот

во некој кладилници можеш да чекаш кога ќе се игра повторно или пак да си ги подигнеш парите без тој натпревар (нормално коефициентот од тој натпревар нема да ти се важи.... така да помала сума на пари) , незнам во вашите кладилници како е...

него Милан игра дома со Наполи? интересно.... и возбудливо :)

Утре ќе отидам ке прашам:toe: Да да дома играме недела 20 и 30 на телма дерби за титула милан-наполи хаахахахах

Ихииии да е се по старо мене топ ќе ми е,вие ке земете титула на маса ние ке бидеме прваци на Европа....Ако е па “се по старо’’ али онака пред “пред три години’’ се старо..јас пак ке земам од се по нешто,а вие ке живуркате со по 6 гола во очај и патење,или ке се враќате со солзи од Рим :)

Јуве ке игра ваклано , Милан исто , не бе , ке се уништи фудбалот во Италија . . . тапа ке е . :toe: .
Иначе за тие што имаат проблем со Рома , сега ми кажаа дека ке треба да чекате до Петок да заврши колото , па да зимате добивка без коефициентот од мечот на Рома , или можно е утре да се изигра мечот па да земете цела добивка во случај Рома да тепаат , иако мислам дека тешко за утре ке бидне утакмицава .

Јуве ке игра ваклано , Милан исто , не бе , ке се уништи фудбалот во Италија . . . тапа ке е . :toe: .
Иначе за тие што имаат проблем со Рома , сега ми кажаа дека ке треба да чекате до Петок да заврши колото , па да зимате добивка без коефициентот од мечот на Рома , или можно е утре да се изигра мечот па да земете цела добивка во случај Рома да тепаат , иако мислам дека тешко за утре ке бидне утакмицава .

Значи Syn ако не се одигра до петок утакмицата може да се отиде и да се подигнат парите секако без тој коефициент? Фала на инфо:smir:

хм, До утре е колото на овој билтен во Вторник, али ако но не верувам утре да се изигра бидејки имаше многу дожд за до утре нема да е се ок и плус тоа времето е облачно таму и сеуште врне видов на нет.

Наполи ќе влезе во први 4. Мислам Рома слабо годинава. А Милан полека,полека чекори кон патот до титулата во Сериа А. Уште неколку играчи да се опорават и ќе бидеме топ. Во недела Милан - Наполи -1.:smir: и оп прво место:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom