Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
не ме разочарувај и ти пичка му матерна со вакви мирољубиви пацифистички муабети.
Се се избуљашија по фан клубовиве,нема више со кого да се провцираш ко човек :icon_lol:
За кој си бе Пејо...Дај јас и ти ке се распуцаме ако сакаш хахаха:pos2::pos2::pos2:

Немам мубает со тебе,едно финале зема ти едно јас и тоа ни e само,....неаме озбилно НЗС :)

И за ова ли е Интер крив , штета за навивачите на Фиорентина ако станува збор за повреда која ке го оддалечи од денешниот меч , но и од оние што следат во иднина .

Зашто бе така зборите,за тој што навивате тој е најдобар секогаш....Бидете реални малку...

E кој е подобар од Милан да не Јувентус или Лацио за Интер да не зборувам:pos2::helou:

Не се нервирај зашо зборувам лошо за Интер тоа е ``провокација``:toe:

Што има врска нелогичниот пост со тоа што збориш за Интер?

Посебно вашиот почитуван duman има добар аватар :))

Да, денеска во Кисела Вода се лизнало земјиште

Не се нервирај зашо зборувам лошо за Интер тоа е ``провокација``:toe:

Безмислен пост, на тема Италијанско првенсво пишуваш дека BB Milan биле најдобри ,и што очекуваш од истото, да се развие дискусија ?
Имаш тема за Милан слободно таму изразувај си ги своите ставови за тоа кој бил најдобар, бар вакви постови како твојот се реткост на темава.

Милан е најдобар!!!Кој друг може :baeh:
Овабезно бе брат :tapp:

не ме разочарувај и ти пичка му матерна со вакви мирољубиви пацифистички муабети.
Се се избуљашија по фан клубовиве,нема више со кого да се провцираш ко човек :icon_lol:
Пејо,поздрав! :)

у право си бе ..... дај да се провоцираме малку интер шампион , милан лузери (слободно враќај и отерај ме у П.М) :pos:

E кој е подобар од Милан да не Јувентус или Лацио за Интер да не зборувам:pos2::helou:

Посебно вашиот почитуван duman има добар аватар :))
шитер е една од пофасцинантните појави а сега има и компањон во овој кчјзер

и со вакви ли бе пејо ќе провоцираме

хаха прав си ,овие “чичко пушти летки’’ викаа ние порано кога си ја вадевме душата дозори овде.
Мене ми фали Синдикат,кај вас Јове не е пола човек од порано :) ...нема нема емоции више...
Тамн Милан ојача нема на кого да му се качиме на глава куров :icon_lol:

хаха прав си ,овие “чичко пушти летки’’ викаа ние порано кога си ја вадевме душата дозори овде.
Мене ми фали Синдикат,кај вас Јове не е пола човек од порано :) ...нема нема емоции више...
Тамн Милан ојача нема на кого да му се качиме на глава куров :icon_lol:

Чекајте , кај и да е ке почнат судииве да ''судат'' за Интер , па here we go again and again and again :D .

Кога ја гледам табелата... јас не ги гледам наполи и удинезе кој бегаат по еден бод на Милан.... туку гледам дека интер , јуве и рома се позади нас :)))) :helou:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom