Грмуш
Пичкмајчин
- Член од
- 11 октомври 2007
- Мислења
- 1.118
- Поени од реакции
- 90
Зашто бе така зборите,за тој што навивате тој е најдобар секогаш....Бидете реални малку...Милан е најдобар!!!Кој друг може :baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто бе така зборите,за тој што навивате тој е најдобар секогаш....Бидете реални малку...Милан е најдобар!!!Кој друг може :baeh:
За кој си бе Пејо...Дај јас и ти ке се распуцаме ако сакаш хахаха:pos2::pos2::pos2:не ме разочарувај и ти пичка му матерна со вакви мирољубиви пацифистички муабети.
Се се избуљашија по фан клубовиве,нема више со кого да се провцираш ко човек![]()
Зашто бе така зборите,за тој што навивате тој е најдобар секогаш....Бидете реални малку...
E кој е подобар од Милан да не Јувентус или Лацио за Интер да не зборувам:pos2::helou:
Опасен пост, секоја чест.Имам добар потпис, не би го мењал за цитатов твој.
Опасен пост, секоја чест.Имам добар потпис, не би го мењал за цитатов твој.
Не се нервирај зашо зборувам лошо за Интер тоа е ``провокација``![]()
Посебно вашиот почитуван duman има добар аватар)
Не се нервирај зашо зборувам лошо за Интер тоа е ``провокација``![]()
Овабезно бе братМилан е најдобар!!!Кој друг може :baeh:
Пејо,поздрав!не ме разочарувај и ти пичка му матерна со вакви мирољубиви пацифистички муабети.
Се се избуљашија по фан клубовиве,нема више со кого да се провцираш ко човек![]()
не ме разочарувај и ти пичка му матерна со вакви мирољубиви пацифистички муабети.
E кој е подобар од Милан да не Јувентус или Лацио за Интер да не зборувам:pos2::helou:
шитер е една од пофасцинантните појави а сега има и компањон во овој кчјзерПосебно вашиот почитуван duman има добар аватар)
хаха прав си ,овие “чичко пушти летки’’ викаа ние порано кога си ја вадевме душата дозори овде.
Мене ми фали Синдикат,кај вас Јове не е пола човек од порано...нема нема емоции више...
Тамн Милан ојача нема на кого да му се качиме на глава куров![]()