The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 6.871
- Поени од реакции
- 12.971
Не според ликови овде забрането му било. Се имал скарано со Путин, пошто Путин не сакал обука по НАТО стандарди
Не според ликови овде забрането му било. Се имал скарано со Путин, пошто Путин не сакал обука по НАТО стандарди
Сто пати ист муабет...просто кажано не е будала Путин да праќа војска да гине за да ја освои Украина брзо. Со артилерија ги меле па што остане Вагнер досредува. Тоа што му се местат украинците и сами улетуваат у сигурна смрт му е џокер у покер.
Собери сила и изгледај го, и ќе ти биде јасно што се случува. Не лапај западна пропаганда како циган мрсул.
Даглас Мекгрегор не работи за Русија, туку против Русија. Он претежно ги дава естимациите кои после цитро и компанија ги исмејаваат.Ова спаѓа во наративот:
Киев, Суми, Чернихив, беше диверзија
Херсон и Змијски остров се повлекување во знак на добра воља.
Еве го ислушав видеото, прекрасни "вистинити" цитати:
-Немаат никаква артилерија, таа што ја имаат е од ВСВ 1:06
Не заебавај, нели се фалеа русите дека уништувале мста, 777, Химарси, се ли уништија па само од ВСВ остана артилеријата? Нели и Србија шверцаше Град рекети?
-1:55 Што е следно? Следно е колапс.
Од лани колабираат, секој месец колабираат
-што ќе правиме кога русите ќе пробијат и ја превземат цела источна Украина? 2:03
6 месеци пробиваат
-3:00 уште Азов го немате преболено (Ама Вагнер се срцки) , дури на 3:33 вика екстремистиве самоубиствени напади ќе правеле.
Ауууу некој има сериозно одлепено
-Сите ја проценина погрешно ситуацијата, дури и Русија 3:40
Божее, една паметна работа кажаа
-од 4:00 до 5:30 ко Ингвар и Ванчо да ги слушам, чиста руска пропаганда и наратив.
Убер
-6:00 До Полска ќе оделе, кога ќе се стоплело до Полска ќе стасале,
лани не беше топло затоа лани постројки околу Бахмут освојуваа
Јакичка дрогава, а они гладни, ги има опнато сериозно
- 6:50 проблем ќе биде за НАТО оти кога ќе ја покорат русите Украина сега Русија ќе се граничи со нови две НАТО земји..
Овие карта имаат ли видено?
Знаат ли Калининград каде се наоѓа
Јао дрогааа
-7:10 самиот се негира дека ќе воделе герилска војна оти тешко било ради терен таму
Се премисли чоекот, во 7 минути си се премисли
-7:35 не гледал докази дека Кина сака да ја нападне Тајван
Тупурковски со милијардата да му објасни на слепецов шо не гледа ццццц
-8:00 овој другиов нејќел да зборуваат против Кина и ТОЧКА (full stop)
Мали, не се нервирај, да не падне прашина на педо медо
-Бајден ќе праќал маринци во Украина 10:00
Бајден не знае на која пчанета се наоѓа сиротиот сигурно пелени носи, ама ок
Година дена иста лента врти и година дена верувате у неа
-11:20 Атлантикот ќе бил блокиран
Мајкооооо, овој воено лице бил, цццц
-12:00 НАТО ќе се распадне и сите влади во УСА и ЕУ ќе паднат за да може да има разговор со Русија
Путин лајкс дис, неверојатно
Сите што го следите овој и му верувате без барем малку критички да размислите, ве жалам. Проблемот со глупи луѓе е што немаат капацитет да разберат дека се глупави, па сметаат дека се најпаметни.
Ништо од твојов пост @Ingvar не е спомнато во видеово, Бахмут е спомнат во минување.
Ако ти сметаш дека 6 месечна борба во Бахмут е гаѓање на живи мети од Русија, а давање на живи мети од Украина, треба да се запрашаш себеси како дојде до тој заклучок и како успеа да веруваш во такво абсурдно сценарио. Ако можеш, ако не, пцуј ме, полесно е
Стрико, дали тоа значи дека НАТО ќе губи и од дркаџии?https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02RHbnD1LVgb2pvMQHwNLEYvmAMP2ysbJSy2hk7B6RqW2vFsLwryyiUc3iY591fhV2l&id=281596268582644&mibextid=Nif5oz
Пуштиле оглас на ПОРНХАБ...дркаџии ќе бидат елитата на руската војска.
Царска Русија на повидок
Годините го надвасаа стрико. Сега има втор пубертет.@c i t r o dovolno sme tuka na forumot da manje vise povekjeto se znaeme onaka virtuelno barem koj kakvi stavovi drzi.
Daj ziti mene kazi so te maci, deka te zabole tolku za Ukraina i Ukraincite za da tuka sekoj den se ligavis za niv cisto se somnevam.
Beter od random severdjan si, a kolku so te znam vaka virtuelno, mozi si mnogu raboti ama severdjan sigurno ne si.
Taka da daj resija misterijata oti ednostavno ova ne si Ti Ti sto go znam godini i godini na forumot.
А тебе што толку те заболе за русите па толку дркате на нив,тоа не ми е јасно..Што добро имаш видено од нив,или било кој од вас,па подржувате окупатори на туѓа територија што убиваат цивили за нечии си империјалистички интереси,тотално непотребна и неоправдана војна во 21 век во Европа.Ја во Украина нити имам некој ни па имам некакви интереси лично,ама човечки и разумно застанувам на страна на правдата. Украина е иста Македонија,само смени ги улогите со Бугарија и Русија..Само што се многу поголеми држави и побитни за светските токови. Русија окупира туѓа земја,Украинците си ја бранат државата..Просто е Владе,само малце размисли што и кого подржуваш.@c i t r o dovolno sme tuka na forumot da manje vise povekjeto se znaeme onaka virtuelno barem koj kakvi stavovi drzi.
Daj ziti mene kazi so te maci, deka te zabole tolku za Ukraina i Ukraincite za da tuka sekoj den se ligavis za niv cisto se somnevam.
Beter od random severdjan si, a kolku so te znam vaka virtuelno, mozi si mnogu raboti ama severdjan sigurno ne si.
Tтaka da daj resija misterijata oti ednostavno ova ne si Ti Ti sto go znam godini i godini na forumot.
Стринати поздрави ја ќе и дојдам деновиве сега сум зафатен малце..Годините го надвасаа стрико. Сега има втор пубертет.
Русите да ја имаат моќта на америте би биле исти ко нив. Од друга страна, кинезите иако сега делуваат ко они да се добрите, помагаат на сите, вложуваат во Африка, не уценуваат, не прават војни, шарени револувии и слично, кога ќе постанат број еден хегемон во светот, мое мислење е дека ќе бидат бетер од америте, и тоа далеку полоши. Види само како се понашаат кон сопствениот народ, од строги карантини, ковање врати да не можат од дома да излезат, до некои глобалистички/трансхуманистички ствари, кои ни се претставуваат ко закана од запад, а наголемо се воведувуваат во Кина. Ако се понашаат кон сопствениот народ така, што останува за другите.Вие сакате да ги замените Америте со други робоввладетели - Русите/Кинезите...Јас не сакам да им робувам ниту на Америте ниту на Русите ниту на Кинезите...
Значи според тебе кој не се слага со твоето гледиште е роб на УЧК по автоматизам?Значи нема кој друг освен Русија Кина да им се спротивстави на САД тие те направија северџан и слуга на УЧК, тие утре ќе ти донесат педофили у градинка да им мафтат со куроите на децата.
Противтежа на неоконите е Русија и Кина сакал ти да признаеш или не и ако си малку објективен таква е реалноста тоа ти пишав, ти ми вртиш околу за кој бил кој не бил на протести и турски серии.
Ако си свесен дека сад и нато (нивната политика кон нас) ни ебаа матер ондак по логика на нештата кој може нив да им еби матер е наш пријател.
Ноне е тоа Кико, поентата е лицемерието и двојните аршини дека ти оној ванаби генерал кој чека пензија од УЧК глумите као вие сте за правдина и мир у свет подржувајки го НАТО против Русија.
И да сад го губат влијанието на блискиот исток, впрочем батка Лукашенка има повеќе влијание од сад сега таму.
Автоматски споено мислење:
Ама ти веќе си роб генерале, тебе УЧК те владее па незнам зошто се потресуваш ако Русија и Кина и дадат малку по муцка на сад? Увек е подобро да се има каков таков избор одколку да се нема никаков избор нели?
Едино Кина и Русија можат да се спротистават на сад и да донесат некаков баланс во светов, и ние како директно изгорени од нивната политика треба тоа да го поздравиме.
Он може да работи за кого сака, тресе глупости рафално. Не дека па америте се ексесивно интелегентниДаглас Мекгрегор не работи за Русија, туку против Русија. Он претежно ги дава естимациите кои после цитро и компанија ги исмејаваат.
Зборуваш за 3 империјални сили, сите овие држави имаат освоено територии надвор од своите првични територии. Генерално светот е таков каков што е со милениуми, ништо се нема сменето. Поентата е таа страна која културно ти е блиска да биде, како што викаш, хегемон број еден во светот. Видовме Америка како се понаша со православните и Словените, или се против нив или им служат за топовско месо. Со Кина ќе биде бетер. Доколку Русија биде Хегемон за нас би требало да е подобро, ама тешко на западна европа.... ама па кој ги ебе, ако е тоа изборот. Као они да беа подобри према нас.Русите да ја имаат моќта на америте би биле исти ко нив. Од друга страна, кинезите иако сега делуваат ко они да се добрите, помагаат на сите, вложуваат во Африка, не уценуваат, не прават војни, шарени револувии и слично, кога ќе постанат број еден хегемон во светот, мое мислење е дека ќе бидат бетер од америте, и тоа далеку полоши. Види само како се понашаат кон сопствениот народ, од строги карантини, ковање врати да не можат од дома да излезат, до некои глобалистички/трансхуманистички ствари, кои ни се претставуваат ко закана од запад, а наголемо се воведувуваат во Кина. Ако се понашаат кон сопствениот народ така, што останува за другите.
Доста интелегентно прави damage control. Цела западна пропаганда се темели на неговите изнесени претпоставки.Он може да работи за кого сака, тресе глупости рафално. Не дека па америте се ексесивно интелегентни
Со огласи на Порнхаб и лопати у рака. Тоа е тажната реалност на украинската војска - најсовремено опремена од страна на НАТО, губи територија од лопатари.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02RHbnD1LVgb2pvMQHwNLEYvmAMP2ysbJSy2hk7B6RqW2vFsLwryyiUc3iY591fhV2l&id=281596268582644&mibextid=Nif5oz
Пуштиле оглас на ПОРНХАБ...дркаџии ќе бидат елитата на руската војска.
Царска Русија на повидок
Со огласи на Порнхаб и лопати у рака. Тоа е тажната реалност на украинската војска - најсовремено опремена од страна на НАТО, губи територија од лопатари.