Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
jas dosega ne sum videl vakvo nesto, od finalna da se vratiti na zadolzitelna, ova prvpat se desavat

Sigurno nesto zafrknal, inaku zosto taka bi napravil i jas se prasuvam. Ke vidime ke pokazit vremeto so ke se desit. Inaku zavcera vidov bibo imase objaveno koj e na polozitelno, koj na finalna, koj zel ukaz, koj e na dopolnitelno, taka da ne bi trebalo da imat nikakov problem.

Dali nekoj od dopolnitelna e vraten na zadolzitelna,ima takva prepiska

• Образувана преписка N://///// г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.

Шо значи ова???

По разговор со некои посредници за ние што сме на положително како јас од 29.11.2022 а некои и порано сменет ни е статусот поради изборите во Април за уште 3 месеци :( затоа сега се пратени документите кај Вицепресидента ;) незнам колку е точна информацијата ама ако е точна тешко за укази сега во Март или Април на три месеци што ги објавуваат....ако има некој друга информација нека напише да добиеме повеќе мислења ....

По разговор со некои посредници за ние што сме на положително како јас од 29.11.2022 а некои и порано сменет ни е статусот поради изборите во Април за уште 3 месеци :( затоа сега се пратени документите кај Вицепресидента ;) незнам колку е точна информацијата ама ако е точна тешко за укази сега во Март или Април на три месеци што ги објавуваат....ако има некој друга информација нека напише да добиеме повеќе мислења ....
99% од посредниците се локални мики мауси и диви таксисти. Повеќе информанции има на форумов отколку било кој посредник.

Баш ќе видиме од понеделник дали е точна таа информација, треба да има укази наредната недела, ако е штама, значи се одложува за во Јуни.

Че ве молам инфо за погоре наведениот статус што го споделив, ме искина анксизоност.. :(

Никој не знае, кај многу луѓе ја има истата промена...

И чоек шо беше сега брзо... истово му се јави... ај да почекаме уште некој ден до кај вторник па да ѕвонам во конзулат да прашам...

Ljudi gotovo je,za zal ali sve ce da odbiju,mislim na sve one koji su probali nesto a da nemaju cvrst dokaz da su bugari i jos nesto da vam kazem,nema vise niko da dobije pasos kao pre,sve proveravaju bas jebiga ali bas

zdravo na site jas imam iformaci deka na tija somuse smenilo deka kese vratat pak na isto e sea kolku e tocno neznam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom