Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер тепаше 2-1....али добро,опроштајна му беше на Самуел мора да се земе у обзир ова...нели Syn :icon_lol:

Интер тепаше 2-1....али добро,опроштајна му беше на Самуел мора да се земе у обзир ова...нели Syn :icon_lol:

Бар не цмиздреше како мало детенце , т.е. Јуда . . . Релевантото се случуваше на плоштадот во Милано во Мај пред катедралата :toe: .

Бар не цмиздреше како мало детенце , т.е. Јуда . . .
Кој цмиздрел??

Релевантото се случуваше на плоштадот во Милано во Мај пред катедралата :toe: .
Што јес јес..се честитавме за тоа фино и поштено позаслужено амин.Него реков ја да разработиме уште некоја издржана задкулисна игра и теорија на заговор
:):):)

Кој цмиздрел??

Еден е Јуда за Интер :D

Што јес јес..се честитавме за тоа фино и поштено позаслужено амин.Него реков ја да разработиме уште некоја издржана задкулисна игра и теорија на заговор
:):):)

Каков заговор , Италија е , нормални се тие работи . . . :toe:

shut up Syn, Milan is fantastic ! :))))

ќе биде интересно во среда, очекувам поголеми промени на врвот на табелата (во корист на Милан нормално :))

јас не очекувам ништо имам само желби..од кои најголема ми е оној биртијашон Адријано да не го носи Роналдињо“ у живот’’ навечер,добар си е вака соло дринкер нека си тера шеми :)

shut up Syn, Milan is fantastic ! :))))

ќе биде интересно во среда, очекувам поголеми промени на врвот на табелата (во корист на Милан нормално :))

1. Две букви само се поклапаат со тоа Fantastic , М и N ( ит ис мај демокраатик раајт ).

2. Moжни се киксови на Удинезе , Наполи , Катанија :toe:

јас не очекувам ништо имам само желби..од кои најголема ми е оној биртијашон Адријано да не го носи Роналдињо“ у живот’’ навечер,добар си е вака соло дринкер нека си тера шеми :)

да не е обратно ...... :pos: ама фали и третиот и ја мислам бајаги ќе рипне заработувачката по клубовите во милано

не ме разочарувај и ти пичка му матерна со вакви мирољубиви пацифистички муабети.
Се се избуљашија по фан клубовиве,нема више со кого да се провцираш ко човек :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom