Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.698
Поени од реакции
42.283

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.460
Дали сеуште трае неговата трансформациjа од момче во момче со перика и лакирани нокти?
Не боли курот за неговата трансформација. Но, ако му прдне да игра стриптиз пред деца или да влегуе у женско ве-це, нека му ја мисли.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.782
Поени од реакции
39.886
Го нема Шекспир нешто...последниот негов коментар/бисер беше дека просечната плата во Германиjа била 4000 евра. :)
Дали сеуште трае неговата трансформациjа од момче во момче со перика и лакирани нокти?
Тука е пишуваше у темата за Украина прееска. Чита и овде што се пишува само друга му е насоката моментално од невладина, па не може да врати.

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Ќе фрлам камен накај овој, ќе бега у ров... веќе преку тасета од позери.
Во Канада озакониле еутаназија за деца. Ќе ги прашат болните деца дали им се живее и ако кажат “не“ им даваат инекција од која нема будење. Без согласност на родители, без бутур. Го изгубив линкот инаку...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.763
Поени од реакции
34.020
Во Канада озакониле еутаназија за деца. Ќе ги прашат болните деца дали им се живее и ако кажат “не“ им даваат инекција од која нема будење. Без согласност на родители, без бутур. Го изгубив линкот инаку...
Канада најзабегани испаднаа. Уште пред неколку години направија казниво дело да е неупотребување на одбрани родови придавки, па легализираа тешки дроги (кои ги продаваат во продавници со изговор „контрола на квалитет“ и избегнување на OD). Ова со еутаназија на деца му доаѓа во истата линија.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.058
Јас сум типичен Швеѓанин Да живее ЛГБТ и НВО! :)

igor00000000

I find your lack of faith disturbing
Член од
17 октомври 2022
Мислења
76
Поени од реакции
67
Кој педер кој смрден коцкарски алкохоличар. Сите си имаме живот.
јас мислев дека се заебаваш бе, стварно подржуваш такви движења? па дури и да си обратен. Ваљда јасно ти е дека тоа е една обична диверзија за да можат лугето како нас да се расправаат и да не се фокусираат на реалните проблеми во општеството. Класика

Kajgana Shop

На врв Bottom