Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.763
- Поени од реакции
- 34.020
Паѓам на „тестов“.
Паѓам на „тестов“.
треба да го прашаме кои му се заменките, не можеме така да донесуваме заклучоци. Дури и овој лилавиот крши едно од главните правила.
Не боли курот за неговата трансформација. Но, ако му прдне да игра стриптиз пред деца или да влегуе у женско ве-це, нека му ја мисли.Дали сеуште трае неговата трансформациjа од момче во момче со перика и лакирани нокти?
Тука е пишуваше у темата за Украина прееска. Чита и овде што се пишува само друга му е насоката моментално од невладина, па не може да врати.Го нема Шекспир нешто...последниот негов коментар/бисер беше дека просечната плата во Германиjа била 4000 евра.
Дали сеуште трае неговата трансформациjа од момче во момче со перика и лакирани нокти?
Ќе фрлам камен накај овој, ќе бега у ров... веќе преку тасета од позери.
Канада најзабегани испаднаа. Уште пред неколку години направија казниво дело да е неупотребување на одбрани родови придавки, па легализираа тешки дроги (кои ги продаваат во продавници со изговор „контрола на квалитет“ и избегнување на OD). Ова со еутаназија на деца му доаѓа во истата линија.Во Канада озакониле еутаназија за деца. Ќе ги прашат болните деца дали им се живее и ако кажат “не“ им даваат инекција од која нема будење. Без согласност на родители, без бутур. Го изгубив линкот инаку...
Ок , седи .. петка на рака ќе ти пишеме сеа.Јас сум типичен Швеѓанин Да живее ЛГБТ и НВО!
и нетфликс да живееЈас сум типичен Швеѓанин Да живее ЛГБТ и НВО!
Не гледам нетфликс. Но во право се НВО, Шведска и Бајден.и нетфликс да живее
Сите во форумот знаеме дека си педер, нема потреба од парадирање.Јас сум типичен Швеѓанин Да живее ЛГБТ и НВО!
Кој педер кој смрден коцкарски алкохоличар. Сите си имаме живот.Сите во форумот знаеме дека си педер, нема потреба од парадирање.
јас мислев дека се заебаваш бе, стварно подржуваш такви движења? па дури и да си обратен. Ваљда јасно ти е дека тоа е една обична диверзија за да можат лугето како нас да се расправаат и да не се фокусираат на реалните проблеми во општеството. КласикаКој педер кој смрден коцкарски алкохоличар. Сите си имаме живот.