Мажите немаат п.о.т.р.е.б.а од жените

Z

zmej gorjanin

Гостин
Си го избришал постот. :icon_lol:

Истражувачите од Јапонија успеаја да развијат плодни јајце клетки од машки клетки. Машките парови во иднина би можеле да имаат свои деца.
ЛИНК
Одлична вест за зрелите мажи на форумот што им смета се поврзано со жени.

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Сам имаше пишано дека сите потреби може да ги задоволи со други мажи што значи сасвим логичен заклучок.
Е многу логичен веќем заклучок, кој те учел логика да си ги бараш парите назад. Ти на мажите ќе им приговараш дека мислат само на секс и се свињи и како не ги е срам а веднаш штом спомнав задоволување потреба од други мажи ти одма помисли на секс. Без разлика што јас ги набројав потребите претходно. Сексот не е потреба.
Ти поминала ли низ глава идејата за потреба од безбедно живеалиште? И потребата од здружување со други луѓе заради обезбедување на тоа живеалиште? Нешто како злосторничко здружување, клан, култ. Кога ќе се збира банда/клан/култ заради обезбедување на живеалишта, се регрутираат мажи, а не жени.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.401
Поени од реакции
10.336
Е многу логичен веќем заклучок, кој те учел логика да си ги бараш парите назад. Ти на мажите ќе им приговараш дека мислат само на секс и се свињи и како не ги е срам а веднаш штом спомнав задоволување потреба од други мажи ти одма помисли на секс. Без разлика што јас ги набројав потребите претходно. Сексот не е потреба.
Ти поминала ли низ глава идејата за потреба од безбедно живеалиште? И потребата од здружување со други луѓе заради обезбедување на тоа живеалиште? Нешто како злосторничко здружување, клан, култ. Кога ќе се збира банда/клан/култ заради обезбедување на живеалишта, се регрутираат мажи, а не жени.
Форумскиов клан го заборави.

Член од
1 февруари 2023
Мислења
73
Поени од реакции
81
Сам имаше пишано дека сите потреби може да ги задоволи со други мажи што значи сасвим логичен заклучок.
Акцентот со болд е на сите а не на потреби, не извртувај нешто што сам го напиша.
Сексот не е потреба.
Сексот не е потреба за асексуалците.

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
И да е така, не го разбирам концептот да се заморуваат сите со став кој што важи за одреден тип на мажи...

Глупости муабети се ова, ама ајде :)
Хепта мене ова не ми личи на геј ами на последен крик на еонот шо си оди и пружање отпор али и неминовно прифаќање на новиот еон у кој нема да има многу фамилии ниту пак да се прават деца...
Кога веќе се спомна геј популацијата, вие двајцата си припаѓате еден на друг, ај најдете си ќоше да си се избаботите изјавите љубов и да престанете да замарате.
Автоматски споено мислење:

Акцентот со болд е на сите а не на потреби, не извртувај нешто што сам го напиша.
Сексот не е потреба едино за асексуалците.
Какви глупости. Никола Тесла значи без секс требаше да приумре на 40-годишна возраст наместо да дочека длабока старост. Низ манастирите треба да има масовен помор бидејќи сексот бил потреба која не е задоволена.
Реков јас да си ги бараш парите назад од кој и да те учел логика. Сама си ги побиваш сопствените теории. Сексот не бил потреба само за асексуалците? Значи сексот не е потреба! Ахахаха!
Оваа твојава “дебата“ е само уште еден доказ колку феминистиците се тапи суштества, тапи и љубоморни.

Последно уредено:
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Да, не е потреба за некој што не чувствува потреба за секс, многу едноставно.

На?
И тука се побиваш, љубоморни пошто не сме машки? Нели привилегирани сме што не ризикуваме живот, од кај сеа љубоморни?

Сам ги издаваш сопствените комплекси. целата агенда што ја водиш против жени е затоа што си љубоморен некој друг да ги има.
Ти си љубоморона на целиот машки род зашто ние мажите имаме сѐ што вие немате. Да не си љубоморна како што сакаш да се претставуваш, немаше да ми вадиш муабети како сум бил геј итн.
Ако на списокот на потреби ставаш и тргаш ставки како ти одговара тогаш не се работи за потреба туку за желба. Јас тука зборам за потреба. Нешто без што не се може. Твојот муабет се врти во круг зашто расправаш за желба, не за потреба.
Уши ни отековте од “маж на жената ѝ треба како што на рибата ѝ треба точак“ а тука ми везеш како некој ве имал. Нели не сте објекти? Нели сте независни? Што се кострешиш ако ти е сеедно што мажите всушност немаат потреба од жените?
Ебати расправата ако треба да упростувам како на шестгодишно дете, разликата меѓу желба и потреба.

Член од
1 февруари 2023
Мислења
73
Поени од реакции
81
Ти си љубоморона на целиот машки род зашто ние мажите имаме сѐ што вие немате. Да не си љубоморна како што сакаш да се претставуваш, немаше да ми вадиш муабети како сум бил геј итн.
Не ти вадам муабети само го цитирав она што сам го изјави а како што можеш да забележиш и останатите така сфатија не само јас.
И не сум изјавила дека ми е сеедно без маж. :kuracc:

Последно уредено:
Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
Кога веќе се спомна геј популацијата, вие двајцата си припаѓате еден на друг, ај најдете си ќоше да си се избаботите изјавите љубов и да престанете да замарате.
Автоматски споено мислење:

Какви глупости. Никола Тесла значи без секс требаше да приумре на 40-годишна возраст наместо да дочека длабока старост. Низ манастирите треба да има масовен помор бидејќи сексот бил потреба која не е задоволена.
Реков јас да си ги бараш парите назад од кој и да те учел логика. Сама си ги побиваш сопствените теории. Сексот не бил потреба само за асексуалците? Значи сексот не е потреба! Ахахаха!
Оваа твојава “дебата“ е само уште еден доказ колку феминистиците се тапи суштества, тапи и љубоморни.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
зоки, ако не се сложуваш со жениве или си педер или ненормален, трето нема. Ја еве според @Емкаа сум ненормален и имам дијагноза.
Pa nenormalen si ronche... i dijagnoza imash... samo nepregledan ovde misli oti e normalen. I Emceto izgleda ima cim tolko se oprava so tebe. Znam po sebe.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
642
Поени од реакции
1.701
Маж без жена е изгубен случај.
Тоа е бруталната вистина, кој како сака нека си сфати. :)
А маж со жена е пресреќен лик од шпанска серија???Бруталната вистина е дека од ко ќе се ожениш ќе ти побели косата,ако ја имаш.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Мене ми делува дека овие што наводно не им требаат жени немаат ни "помирисано" вагина,а не па да ги раздаваат по луѓе :D

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Може си имаат друга мака.

IMG_20230311_201023.jpg

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.062
Meне ми треба жена за друштво и муабет а и сексот е поредовен а и деца така се прават.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.471
Поени од реакции
13.644
Си го избришал постот. :icon_lol:

Одлична вест за зрелите мажи на форумот што им смета се поврзано со жени.
Ова е лоша вест за новите генерации. Ќе ги тераат мажите покрај тоа што ќе треба да перат, чистат, готват и деца да раѓаат :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom