Мажите немаат п.о.т.р.е.б.а од жените

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.255
Поени од реакции
12.266
Не може да знаеме за приватните животи што некој помирисал, пробал со јазик, какви искуства имал со мажи и жени... и ако „потреба од жена“ за некои видови на мажи означува само поимот „да се помириса или вкуси вагина“ - такви мажи не треба да бидат во близина на жени барем 220 метри :)
ЗА такви навистина не треба да имаат потреба од жените...

Јас само давам предлог ако некој заради лоши искуства нема потреба од жена, нека го одстапи местото на оние мажи кои ете се „неспособни“ и им треба жена во животот и да не заморуваат наоколу народ за да ги поддржи во нивните луди идеи :)

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Не знаев дека машката геј популација има толкава омраза према жените.
Васпитачката те бара насекаде не си се напил топло млекце пред спиење.
Реков “зрелите мажи“, ти не си од тие, не се секирај.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.255
Поени од реакции
12.266
Ама не знам што се нервираш сега... не реков дека ти што си одлучил дека немаш потреба од жена насилно да те присилувам да имаш потреба... остави ги жените на мир и терај си раатот, ние другите „ќе се мачиме“ од тешката потреба за жена или жени во нашите животи :)
Реков јас дека ако нема некој потреба од жена, слободно нека препрати или отстапи место за другите мажи кои не го делат ете твоето мислење дека мажот немал потреба од жена - бидејќи сам нели се ќе направел, големиот маж способен за се и сешто :)

Сешто можеме сами ние луѓето, тоа не значи дека нема потреба маж од жена...

Ок, и тоа што велиш, некои мажи имаат потреба од маж за да како што велиш да си ги задоволат потребите! Навистина не си геј или...? :cautious:

П.С. И бидејќи нели сам можеш се, оди провери пералната дали е завршила и пеглата немој да си заборавил во другата соба, бидејќи знаеш... отиде! :)

Последно уредено:
Член од
1 февруари 2023
Мислења
73
Поени од реакции
81
Ок, и тоа што велиш, некои мажи имаат потреба од маж за да како што велиш да си ги задоволат потребите! Навистина си геј или...? :cautious:
Сам имаше пишано дека сите потреби може да ги задоволи со други мажи што значи сасвим логичен заклучок.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.255
Поени од реакции
12.266
Сам имаше пишано дека сите потреби може да ги задоволи со други мажи што значи сасвим логичен заклучок.
И да е така, не го разбирам концептот да се заморуваат сите со став кој што важи за одреден тип на мажи, и тој став да мора да важи за сите други мажи, како некаква форма на апсолутна вистина.
Гледај си фалусот таму и ако си избрал дека немаш потреба од жена - нека ти биде по твоја волја, што ги заморуваш жените и сите нас други со твоите идеи за тоа што му е потребно на мажот, посебно кога е дискутабилно дали си ти маж или жена? :)

Глупости муабети се ова, ама ајде :)

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
И да е така, не го разбирам концептот да се заморуваат сите со став кој што важи за одреден тип на мажи, и тој став да мора да важи за сите други мажи, како некаква форма на апсолутна вистина.
Гледај си фалусот таму и ако си избрал дека немаш потреба од жена - нека ти биде по твоја волја, што ги заморуваш жените и сите нас други со твоите идеи за тоа што му е потребно на мажот, посебно кога е дискутабилно дали си ти маж или жена? :)

Глупости муабети се ова, ама ајде :)
Хепта мене ова не ми личи на геј ами на последен крик на еонот шо си оди и пружање отпор али и неминовно прифаќање на новиот еон у кој нема да има многу фамилии ниту пак да се прават деца. Се прави обид во вид на себетерапија да се претстави ситуацијата како сопствен избор иако зрачи со љутина и агресија бидејќи евидентно не е и на моменти излегува на површина фрустрацијата од системот кој наместо да обезбеди женка за секој мастурбатор он им нуди кукли на надувавање. Доколку сето ова се сфати како коупинг механизам тогаш може да се каже дека овај форум со своето постоење врши општевствено корисна функција.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.255
Поени од реакции
12.266
Абе со еден збор: хаос :)

П.С. Деца правење е лесно, создавање луѓе од нив е работата што многумина не ја разбираат а ги направиле тие деца... батали ти такви идеи: деца немало кој да прави! Тука сме, ќе направиме не му ја толку мисли :D

Член од
12 март 2009
Мислења
20.456
Поени од реакции
16.665
,,,maž bez žena,,,ko kukja bez temeli,,,
а жена без маж ??
али кај македонско девојче битно е фејсбук да има

:cool:

за нашата а и балканската шема, и код бабе нема џабе, виновни се самите балканци...

гледајте малку бразилски филмови, жените се борат за мажите..а американецот откажуе на гирлфренд сехи парти поради договорена сквош парти
.. се сеќаваам уште тинејџери бевме, воглавном неискусни... и имаше една важна фудбалска утакмица на тв, 1966, мислам Реал - Партизан, ама еден не гледал... се чудат другите, како ниси гледао:mad:, а овој имал празен стан, старците отишле некаде а му дошла некоја постара курветина , каков фудбал какви бакрачи:cool:

ова пак ќе го повторам, за нашите новокомпонувани мкд Феминистки
Kukavica (U gaju tom)

Tko rano urani, dve sreće ugrabi,
niš ne vredi to.
Rano sam ranio, ženu sam zgrabio
pa sam prošo zlo.
Kad se tog spominjem sudbinu proklinjem
i rođenja čas.
U šumskoj kučici, kao u vručici,
kad sam joj slušo glas.

Refren:
U gaju tom, kukavica kuka,
bez dečka bit svakoj je curici muka.

On nek je gluh, suh k'o komarac,
kakav je, takav je, šćepaj ga, nedaj ga,

jer je muškarac.

Moja je ženica, ptičica selica
rado mijenja dom.
Sad grli jednoga, pak onda drugoga,
ljubi dušom svom.
Ljudi mi šapuću, da trpim papuču
i na glavi rog.
Ženica, brani se, ljubiti bližnje sve
to nam nalaže Bog.

Член од
3 јануари 2023
Мислења
9.152
Поени од реакции
5.740
Што е со раѓањето деца?
Дали мажите треба да ја превземат и таа улога како Шварценегер?
Истражувачите од Јапонија успеаја да развијат плодни јајце клетки од машки клетки. Машките парови во иднина би можеле да имаат свои деца.
ЛИНК

Kajgana Shop

На врв Bottom