Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Која логика да доаѓаат од Србија тука лет да фаќаат кога од Бг и Ниш имаш летови за Италија со нискобуџетниве за каде сакаш.

Пребукирани летови. Отвори да видиш колку ги има во Болоња и какво гостовање имаат

На први март 2014 година сме играле некое дерби во ракомет со Охрид, на собирот впарк дојдоа дечиња со натпис на школски хамер "Сречен 8ми Март на сите Рибари"
Едно од овие дечиња после 9 години е уште активен на трибина.

ПС: Сречен нека е комшии :kezec:
IMG_20230308_110330.jpg

На први март 2014 година сме играле некое дерби во ракомет со Охрид, на собирот впарк дојдоа дечиња со натпис на школски хамер "Сречен 8ми Март на сите Рибари"

Прегледај го приврзокот 370786
На 8-ми март 2023 година РИБАРИ веќе не ве сметет вас ни за ривали. Реално сте 2 класи под нас во секое поле гледаш дека никој ни ве прозиват ни ве пецкат. Едино форумов ви остана кај шо мојте нешто да прајте против нас. PS Информацијата не ти е точна. Во 2014 немаше никакво дерби со вас неизмислувај глупости. По влезот во супер лига 2013 година следно на трибина група спроти група се сретнавме 2018 зш во меѓу време вие скоро и да не постоевте.
Во тој период ваши членој идеја со Рибари на трибина зш вие непостоевте тие години. Да не ги пишам со име и призиме

#Живели!

На 8-ми март 2023 година РИБАРИ веќе не ве сметет вас ни за ривали. Реално сте 2 класи под нас во секое поле гледаш дека никој ни ве прозиват ни ве пецкат. Едино форумов ви остана кај шо мојте нешто да прајте против нас. PS Информацијата не ти е точна. Во 2014 немаше никакво дерби со вас неизмислувај глупости. По влезот во супер лига 2013 година следно на трибина група спроти група се сретнавме 2018 зш во меѓу време вие скоро и да не постоевте.
Во тој период ваши членој идеја со Рибари на трибина зш вие непостоевте тие години. Да не ги пишам со име и призиме

#Живели!

01.03.2014 se igral prijatelski natprevar vo rakomet, valda zato e I napraeno to so e napraeno.

Fakt e deka od 2015-2018 nemase nekoja golema aktivnost grupata I se pojavjavme koga kako na utakmica, razocarani od upravata na rakomet se prekina so navivanje, pocnavme na kosarka...I tie ja postraja rabotata, na fk toj period nemase aktivnost.
Tocno e deka toj period grupata ne bese aktivna, ama ne bese zgasnata kako so kazvis.

Da tocno e deka edna licnost imat dojdeno kaj vas na tribina ito pak od nekoj drugarski odnosi so nekoj vasi clenoj.
EDNA licnost e, ne vo mnozina kako so kazvis.

To za 8mi mart bese na zaebancija klaeno pogore ama se napali kako mlad majmun, tie filmoj deka ne ne racunate za rivali I klasi pogore podolu mojs da Im gi prajs na decinjata I momicinjata so gi sobiras na tribina ( kaziim deka crvena ne e vasa boja, sigurno imet druga maica bluza da stavet za na utakmica), filmoj mojs da Im prodavas na drugi ne nas so sme na 15km I so se znajme koj sme I so sme licno.

PS: filmoj ne mojs vekje I na drugive da im prodavas te naucija site :pos:

Ова е срамно од РФМ,се гледа дека Комити и Чкембари ги пецнаа со паролите

01.03.2014 se igral prijatelski natprevar vo rakomet, valda zato e I napraeno to so e napraeno.

Fakt e deka od 2015-2018 nemase nekoja golema aktivnost grupata I se pojavjavme koga kako na utakmica, razocarani od upravata na rakomet se prekina so navivanje, pocnavme na kosarka...I tie ja postraja rabotata, na fk toj period nemase aktivnost.
Tocno e deka toj period grupata ne bese aktivna, ama ne bese zgasnata kako so kazvis.

Da tocno e deka edna licnost imat dojdeno kaj vas na tribina ito pak od nekoj drugarski odnosi so nekoj vasi clenoj.
EDNA licnost e, ne vo mnozina kako so kazvis.

To za 8mi mart bese na zaebancija klaeno pogore ama se napali kako mlad majmun, tie filmoj deka ne ne racunate za rivali I klasi pogore podolu mojs da Im gi prajs na decinjata I momicinjata so gi sobiras na tribina ( kaziim deka crvena ne e vasa boja, sigurno imet druga maica bluza da stavet za na utakmica), filmoj mojs da Im prodavas na drugi ne nas so sme na 15km I so se znajme koj sme I so sme licno.

PS: filmoj ne mojs vekje I na drugive da im prodavas te naucija site :pos:
Абе ти кажав неаме време сотебе овде детски приказни да тераме...
И сам си премногу смешен со то шо го пишиш.
Очајноста на групата пробвиш да ја покриш со некој објави "смешни" и мислиш дека си интересен.
Ти дур се трудиш овде симпатии да влечиш од некој шо не те знајт ние ве прегазивме на навивачки план.
Едноставно сте дерби навивачи и лижогазачи.
Појќе сте во Охрид во сала или на стадион да не гледате нас него ли на "карчо".
То се факти шо се РЕАЛНОСТ!
Појќе немат шо да ти реплицирам.
Рибари само оваа сезона имет појќе работи напраено него ли вие од ко постоите.
Зш спомна младина кј нас да имат и то е нешто најдобро шо мојт да имат една група ама нашата младина е вистински едуцирана а вие на вашите му забранвите да се Македонци со то шо не ги оставате да некажвам некој работи срамота е шо имет желба да ги прает децата
Шо бараш појќе од група шо немат ум и пејт песна дека Цар Самоил е педер.
Прво гостовање прајте после едно чудо време едино идате Охрид ако се сметат гостовање на 15км.
И пренесиму на тие шо се исмејавале за кореото за Узунов дека без заби ќе останат ебави изродите.
Идате со Комити во Охрид а сами ко група не се појавивте на Воска Караорман а најавивте и ве немаше.
Така да незнам кој прајт филмој.
И кажи си дека во тие 3 години стапна со пола групи од тифово на трибина.
КОЈ ВЕ ДУПИТ!
Ќе ве измочаме за брзо уш еднаш во Струга на Охрид Карчо и доста ќе ви е.

#Живели!

Абе ти кажав неаме време сотебе овде детски приказни да тераме...
И сам си премногу смешен со то шо го пишиш.
Очајноста на групата пробвиш да ја покриш со некој објави "смешни" и мислиш дека си интересен.
Ти дур се трудиш овде симпатии да влечиш од некој шо не те знајт ние ве прегазивме на навивачки план.
Едноставно сте дерби навивачи и лижогазачи.
Појќе сте во Охрид во сала или на стадион да не гледате нас него ли на "карчо".
То се факти шо се РЕАЛНОСТ!
Појќе немат шо да ти реплицирам.
Рибари само оваа сезона имет појќе работи напраено него ли вие од ко постоите.
Зш спомна младина кј нас да имат и то е нешто најдобро шо мојт да имат една група ама нашата младина е вистински едуцирана а вие на вашите му забранвите да се Македонци со то шо не ги оставате да некажвам некој работи срамота е шо имет желба да ги прает децата
Шо бараш појќе од група шо немат ум и пејт песна дека Цар Самоил е педер.
Прво гостовање прајте после едно чудо време едино идате Охрид ако се сметат гостовање на 15км.
И пренесиму на тие шо се исмејавале за кореото за Узунов дека без заби ќе останат ебави изродите.
Идате со Комити во Охрид а сами ко група не се појавивте на Воска Караорман а најавивте и ве немаше.
Така да незнам кој прајт филмој.
И кажи си дека во тие 3 години стапна со пола групи од тифово на трибина.
КОЈ ВЕ ДУПИТ!
Ќе ве измочаме за брзо уш еднаш во Струга на Охрид Карчо и доста ќе ви е.

#Живели!

Of mori majko toj ce krsel zabi :pos: smiri se LIDERU gubis na lepota.
Gzolizaci ni vikat coek so go prekina bojkotot zs mu se pikna vgz na gradonacalnikot.
Izlezi od filmot so go vozis decko, svestise ne si mal.

Of mori majko toj ce krsel zabi :pos: smiri se LIDERU gubis na lepota.
Gzolizaci ni vikat coek so go prekina bojkotot zs mu se pikna vgz na gradonacalnikot.
Izlezi od filmot so go vozis decko, svestise ne si mal.
Те обожавам ахахаххахаха!
Кој ќе не смејт ако не сте вие...

Прегледај го приврзокот 370786

Морам да признам дека во овие 9 години доста напреднавте. Од хамер на целофан фолија.
Мала шала, плс не ме бомбардирајте. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom