Криминалци и криминални групи во МК

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.378
Нема нос што не се избербатил од нивна роба, нема казанче у Дебар Маало каде се нема цефка остаено од нивна роба. Нека им Алах даде Џенет за сите добрини према скопскиот џет сет у 3 саат сабајле преку шифрирани пораки на вајбер, достава побрза од Корпа и Кликни Јади заедно. Uber Sniffs да имаше апликација, нивна ќе беше.
Golema steta za skopskiot jet set, ke go pumstime Pavle na pogreb kako nivni prestavnik.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.933
Истрагата покажува дека убијците избегале накај Косово.

Јас сум начисто шокиран. Ваков развој на настаните дека ќе бегаат накај Косово ни на крај памет не ми падна.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.751
Поени од реакции
8.042
Најјако е што на крај може ќе испаднат стварно вработени во МВР. Кој во архива кој во пасошко :pos:
Ја сум 99% убеден дека е џандарска договорка. Уосталом, старата добра - ако сакаш да се скриеш у Македонија, “избегај” на Косово.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.933
Ја сум 99% убеден дека е џандарска договорка. Уосталом, старата добра - ако сакаш да се скриеш у Македонија, “избегај” на Косово.
Ама пресмешни ми се, ја затвориле улица Самоилова, као демек сеа нешто ќе истражуваат, нешто ЦСИ :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.332
Поени од реакции
4.623
Тотално офтопик али

На дејт ме однесе една во шиша пред едно 3 месеци :D
Sure now how to pick them

Инаку у живот не сум седнал у чаршија

Во моја одбрана на 20м од шиша она одеше на бесплатен курс на турски па мораше тука тој ден и доцнеше бусот кога доаѓаше. Не постои нешто бесплатно у тој крај.

Еве сеа се тешиме, болна била мината недела и оваа нњ била у ск и да сум рекол да излеземе немало да ме носи у некое уште посомнително :D

Последно уредено:
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.933
Еве сеа се тешиме, болна била мината недела и оваа нњ била у ск и да сум рекол да излеземе немало да ме носи у некое уште посомнително :D
Кај покојни Џељо во чајџилницата во Сингелиќ. Добар чај правеле и ако не ти било мака да покриеш некој трошок ситна кладба шо пуштила рака за некои трки со кучиња.

Член од
23 август 2020
Мислења
265
Поени од реакции
443
И келнерот на шиша барот е убиен, масакр е оваа.

Kajgana Shop

На врв Bottom