Fantasy Premier League 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки може ли некој да ми каже колку време е потребно да игра во натпреварот еден игра за да му е пишан клин шит. Конкретно Вајт го имам, и излегувал во 70та минута дотогаш Арсенал немал примено гол (после тоа прима) и добивам поени како за клин шит, но денес излезе во 60та и добив само 1 поен (немав поени за клин шит иако немаше Арсенал примено гол дотогаш). Дали има некоја стрикна минута, можеби средина на второ полувреме,67-68ма минута?

За една минута немаш добиено clean sheet. 60-та минута се смета од 59:00 до 59:59. Фантази правилото вика најмалку цели 60 минути. Значи, ако излегол меѓу 60:00 и 60:59, ке си добиел clean sheet пoeни. Се случи нешто слично со трент чинам, кога клоп го смени во 59-та минута, а немаше пул примено гол.

Ауууу што ми направи Артета, го земав Вајт место Салиба, демек може некоја асистенција да фати и го остава Вајт на клупа. :jajce::jajce:

Ауууу што ми направи Артета, го земав Вајт место Салиба, демек може некоја асистенција да фати и го остава Вајт на клупа. :jajce::jajce:

Салиба дава гол, Вајт влегуе во 86та минута.
Го имам гледано филмов.

*и јас сум со Вајт.

Јбг глуп потег. :D Поарно Зинченко да си го земал кој е во форма или некој од Брентфорд кој имаат DW следно коло.

Јбг глуп потег. :D Поарно Зинченко да си го земал кој е во форма или некој од Брентфорд кој имаат DW следно коло.
Поскап е малце мислам, финтата беше да извадам и некоја пара (4,9 ми беше продажна на Салиба, а 4,7 е Вајт) за да ми остане доволно да го земам Џејмс место Еступињан за некое коло. (1,1 се разлика ако не се лажам)

Џејмс, нормално, пак се повредил вчера.

А од Брентфорд земав 3ца. :D Еве ми го тимот после вајлд картата иначе:
Screenshot_20230304-113109.jpg

Го земав и Мартинели место Одегард, Тони место Бренан Џонсон, Бруно место Салах (Салах го имав само претходно коло, пред тоа беше КДБ таму), Ми и Еступињан место Тарковски и Нико Вилијамс и Раја место Санчез.

Се спремам за бeнч буст за 29то коло. :D

Салиба дава гол, Вајт влегуе во 86та минута.
Го имам гледано филмов.

*и јас сум со Вајт.

Днопертиза

Инаку имав 1 трансфер. Го купив Митома и го оставив на клупа секако :D

Ај почесто прави вакви пакости :D

Мартинели, Трипер и Вајт на клупа.

Ги извадив Кејн и Габриел, да внесам играчи со дупли утакмици. Овие првите двајца, 27 поени, новите, 4.

-4 одиш за Марч и ова ти се дешава :mad:

Screenshot_20230315_150024_Samsung Internet.jpg

...а колово уште трае. Глупости.

Еве даде гол денес. :D

Тоа башка :D

Му дадоа поени па му ги земаа. Направивте грешка, повелете исправете си ја :D
Нека не цитираат правило, имаше случаи и претходно каде што се правеа отстапки. Црвени банери ставаа на почетна страница.

Админот го имал МекАлистер, а не Марч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom