Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci ko so gledame upravata dava se od sebe samo da oavojme titula godinava sto igraci donese ,trener menva na sred sezona ,so nebese praksa so babic,i se vide so dojde babic na krajo, sega se gleda deka ima ambicija i deka ke izdejstvuvaat najdobro so mozat.. jas vervam vo ovaa uprava i ovaa uprava e najdobroto so mu se slucilo na pelister ,ima pari ima kakvi takvi uslovi samo ta hemija da se poklopi i ke nema ko nas

Ау абе не мислите дека ја претеравме ,вистина читаат од клубот на форумот и сите од градот ама ова нема смисла ете го сменаа дрвото сега нека си решат тие, шо е ова желботека вака да било така да било има кој да му ја дума ако згрешат пак жолт картон шо напрајвте вие јович,цаурот,цревото,аљушто,шундо,раде,камени па и онај будалата вујо кој да го одберат(само вујо не) ќе биди поарно од трупот шо замина но да не се занесваме и ние кој да биди најважно ќе биди да се поддржи после ќе думаме ќе прајме има тренери само колку пари имаме и дали ќе сакаат да дојдат ќе видиме ете од Понеделник само немојте како за бабунски во фудбалот уште не дојден не изигран натпревар да си одел без разлика на се на крајот резултатите ќе кажат кој и колку е успешен се друго е неважно!
Но ко ќе видам дека бутинот и киро, горан и бресовац се на другите екипи нема да имаме проблем од тренерската улога па ќе зависи после се од играчите !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Добро е шо има реакција од управата, можеби ова е и жолт картон од неа кон некои играчи. Редно е да сфатат тие дека не е ова само цицка за пари.
Таму има и наши пари од давачките на луѓето од цел град преку општината....Затоа го разбирам и незадоволството на сите тука... Секако кој и тренер да дојди ако продолжи саботажата на Хосни и не залагањето на останатите рез за доброто на сите мора да има, то ќе си го направи новиот тренер секако со амин на управата. И мора чистка и тука...
Сепак ви велам шо и да се направи без титулата годинава пак ќе вртиме вкруг.
Имаме 5х на ливче поголем ростер од сите
па и лаик можи да скоцка стратегија со толку играчи и конечно да успејме....

Само битолчани, Шундо и Пурино за спортски директор ако сакаме екипа, со скопјани и со оној менаџерот арапот ова е максимумот.

Секако Валтер имаше валиден договор а и очигледно се разделија во пријателски односи не беше лошо да му понудат некоја друга функција во клубот од типот на спортски директор. Посекако клубот кубури со луѓе шо се од ракометниот свет, а овој има име и сигурно има доста контакти. Реално клубот е многу слаб и на то поле да не речам сосема долу па добро би дошло некој ваков потег. Сетете се колку луѓе биле вработени во прајмот на Вардар и Металург, а кај нас тројца без двајца го водат клубот, од кој никој нема поголем стаж од 6-7 години во ракометот.

Шо е работата со Стевснович шо не е во состав уште... Дали се толкави легенди и не успеаја да го регистрират до 28ми ?
Ако е така, алал вера мајстори! :cuc:

Шо е работата со Стевснович шо не е во состав уште... Дали се толкави легенди и не успеаја да го регистрират до 28ми ?
kako ne e ? da ne gledam druga utakmica :vozbud: e vo sostav be 91 broj samo ne vleze vo igra

Attachments

• 8F575F0E-92D9-478B-A334-4672741749B3.jpeg
    8F575F0E-92D9-478B-A334-4672741749B3.jpeg
    1.001 KB · Прегледи: 23
Ако не се лажам го видов долу на клупа, 91 дрес, можи второто ќе влези.

Да не грешам душа, не викам дека Ларс беше добар, ама цел тим е во тиња форма. Посебно пикерите, неверојатно шо промашват. Аматер ќе погодва од оние позиции.

Да не грешам душа, не викам дека Ларс беше добар, ама цел тим е во тиња форма. Посебно пикерите, неверојатно шо промашват. Аматер ќе погодва од оние позиции.
А кој требаше да темпира форма на екипата за во Март :toe:
Шо побрзо нов тренер подобро колку шо можи нешто да се попрај за 3 недели ако воопшто има време.

Денес алипното детенце талески провоцираше како најголемо пиче. Праќаше бакнежи ја провоцираше публиката го бацваше грбо на 1961-ва. Ама ние сме криви. Многу му се има дозволено. Немаме играч шо ќе го патосира 2 пати и ќе го врати на мечкин камен. Платениците ги болат само парите а не гордоста. Кај заре, рамбо и ќани немаше ваквите дебилчиња да се занесват. Мора ова година титула. МОРА. Најмногу за инает на ваквите створења

Денес алипното детенце талески провоцираше како најголемо пиче. Праќаше бакнежи ја провоцираше публиката го бацваше грбо на 1961-ва. Ама ние сме криви. Многу му се има дозволено. Немаме играч шо ќе го патосира 2 пати и ќе го врати на мечкин камен. Платениците ги болат само парите а не гордоста. Кај заре, рамбо и ќани немаше ваквите дебилчиња да се занесват. Мора ова година титула. МОРА. Најмногу за инает на ваквите створења
Nema poke mazi vo Bitola za zal da zemi da mu iskrsi site zabi na zadna vrata se znaj kako se praese ama to e to ;)

Ne samo so za inaet negov i na site so ne mrazat ke mu ja zemime titulata godinava!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom