- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
Zdravo, brojceto mi e 9.../2020 finalna postapka. Imam podnesemo dokumenti preku brat i potvrda od Strumica. Sto mislite dali se dovolni? Fala mnogu
ako brat ti ima bg drzavjanstvo, dovolni se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, brojceto mi e 9.../2020 finalna postapka. Imam podnesemo dokumenti preku brat i potvrda od Strumica. Sto mislite dali se dovolni? Fala mnogu
Брат ти нека извади родствени врски од општина кај што си запишан како негов брат и во случај да те стават на дополнителна веднаш достави го или ако е во Софија пријавен одете заедно, извадете го и одма оди до министерството за правда поднеси го како дополнителен документ во досието.Zdravo, brojceto mi e 9.../2020 finalna postapka. Imam podnesemo dokumenti preku brat i potvrda od Strumica. Sto mislite dali se dovolni? Fala mnogu
Tocno taka treba da postapi,od iskustvo kazuvam.Брат ти нека извади родствени врски од општина кај што си запишан како негов брат и во случај да те стават на дополнителна веднаш достави го или ако е во Софија пријавен одете заедно, извадете го и одма оди до министерството за правда поднеси го како дополнителен документ во досието.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Znam deka si prezafaten. No te molam za eden apdejt, barem 2019 i 2020Здраво на сите на форумот.
Во моментов само 2019, 2020 и 2021 година. Тоа е поради обврските што ги имам.
Се најдобро.
Ke bide malku podocnaZnam deka si prezafaten. No te molam za eden apdejt, barem 2019 i 2020
Ke bide malku podocna
Sent from my JSN-AL00a using Tapatalk
Znam deka si prezafaten. No te molam za eden apdejt, barem 2019 i 2020
Има уште и од октомври некои..Дали знаете во еден указ на колку преписки положителни им потпишуваат потпис?
Од кој месец положителни уште чекаат указ, од Ноември 2022 ли?
Ovie se molbi podneseni preku ambasadiZašto nema svi dokumenti ovde, nego ide primer 367 pa onda ide 390?
Ќе си гледаш за твоето бројче самA gde se gleda za nas koji smo predali u Sofiji???
Popisna lista na seloto/ gradot koja ja vrsel najcesto svesteno lice od mestoto , vo koja se zapishani celi familii kako bugari. Nekoi dobrovolno nekoi prisilno.Decki Sto cudo e ova Dali nekoj znae