Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Па поминаа еден куп саботи и никако да се симнеше до кај мене, викам чекај да не си ме заборавил. Нели курбан ќе одеше еден?
Да ти пукни пичната жила се вика ова кај нас абе само за на форумот сте јаки ниту на фб не можите оти тука сте скриени не тие страм бе дете вака да пишиш треба да објавувам слики кај шо ти звонев дури бев Германија а се криеше и шо велеше во пораки па сега си ме чекал оди бе таму скри се не кажувај тука правила и прописи мочко пак ќе дојдам горе не ме лути гледај тука читај и учи нешто

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Да ти пукни пичната жила се вика ова кај нас абе само за на форумот сте јаки ниту на фб не можите оти тука сте скриени не тие страм бе дете вака да пишиш треба да објавувам слики кај шо ти звонев дури бев Германија а се криеше и шо велеше во пораки па сега си ме чекал оди бе таму скри се не кажувај тука правила и прописи мочко пак ќе дојдам горе не ме лути гледај тука читај и учи нешто

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ѕвонење се вика кога ќе бидеш пред градот а не да се пцуеме како малите деца. Знам јас што сум кажал и до ден денеска стојам на ставот никогаш рака на Македонец зошто сме премалку за вакви поделби и омрази кои ги имаш ти. Последната порака е од мене е и читаш што пишува, како тогаш така и денеска.

Лесен и срекен пат Комити утре за Бгд за Бањица,пазете не оставајте ништо на случајност ,со здрав разум ,ке пробат се Гробари,ако не прозивате за та утакмица и не врегате без никакво право ,многу добро се покажавме и дури ги надвикавме ,и Македонштина покажавме ривали ми сте а душмани не ,реално и од друга страна стално гледам на работите навивачки поздрав

Screenshot_20230227-195548_Facebook.jpgScreenshot_20230227-195555_Facebook.jpg

Замислете, босанците се револтирани дека се повеќе им ставале забрани за гостински навивачи.
Кај нас, во прва лига има само 3 тима кои дозволуваат гостинска публика.

Red army mostar со солидарен потег после забраната за гостување на Лешинари.
Кај нас не само што скоро никој не се буни и не презема конкретни потези, туку домашната навивалка група ќе ти скандира "КАЈ ВИ СЕ...", ќе ти вадат пароли дека сте пички што не сте дошле.

Прегледај го приврзокот 369430Прегледај го приврзокот 369431

Замислете, босанците се револтирани дека се повеќе им ставале забрани за гостински навивачи.
Кај нас, во прва лига има само 3 тима кои дозволуваат гостинска публика.

Red army mostar со солидарен потег после забраната за гостување на Лешинари.
Кај нас не само што скоро никој не се буни и не презема конкретни потези, туку домашната навивалка група ќе ти скандира "КАЈ ВИ СЕ...", ќе ти вадат пароли дека сте пички што не сте дошле.

Џабе... кој се овие некојси Ред Арми... Шо ако се револтирани, пак користет најлон за пароли и кореографија така да џабе заостанати се, 21век сме :ROFLMAO::P

Чудна работа за Чкембари не креваа ваква фама. Има нешто тука.Можеби самото име Комити тежи.
Креваа фама туку ние не го тупевме толку на форумо и не се подмочнувавме

Има најави дека се создава нова навивачка група на РК,Алкалоид ,не зборам за семкари туку за навивачи знамиња,тапани и итн.Да почекаме да видиме кои ќе бидат актерите.
Пирати? :)

Само за потсетување....како сме прифатени НИЕ како навивачи во БИТОЛА !!!Прегледај го приврзокот 369463
Za zhal pishuvaat kazni za crtanje grafiti, a ne treba, tuku treba da bidat blagodarni shto sivi ishkrtani dzidovi so kurovi, pichki i partiski natpisi se pokrieni so neshto ubavo, plus go pretstavuvaat gradot.

Samo da prasham, ushte e 25/50 evra kazna za crtanje grafiti?

Za zhal pishuvaat kazni za crtanje grafiti, a ne treba, tuku treba da bidat blagodarni shto sivi ishkrtani dzidovi so kurovi, pichki i partiski natpisi se pokrieni so neshto ubavo, plus go pretstavuvaat gradot.

Samo da prasham, ushte e 25/50 evra kazna za crtanje grafiti?
Незнам брат ќе видиме за 3 дена... ваљда не е покачен и ценовнико за то:cool:...во секој случај нема ништо да не поколеба целта да биди исполнета до крај(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom