jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.449
- Поени од реакции
- 27.248
Не се навредив, таман работа Сам се ставив на иста страна со Бачињата, не ме стави ти. Дека реалноста е дека сум на иста страна со нив. И да, потенцирав дека ми смета нивната наивност и потенцирав дека баш се тие они што највеќе и штетат на страната во која што се наоѓам. Но сепак е попријатно друштво од збирштина на педераши, бугараши, учк, северџани и директни обожаватели на нацисти. Јас не реков дека си некој од нив. Јасно те дистанцирав и тебе и кико, па еве ќе го дистанцирам и клинтон, но факт е дека си на иста страна со таа збирштина што ја набројав во случајов, како што разбирам.Не знам зошто си се навредил или се чувствуваш дека те ставам во групација со бачињата, иако никаде не ставав конректно некој во таа групација, па сега лично да ме ставаш со цитровци. Муабетот беше дека темава е одлепена од реалноста, дека тие бачиња сегде на форумов се исмевани, освен тука, тука се со по 6-7 лајкови на пост, сега треба и јас да ти речам како се осеќаш со друштвото на бачињата (иако нигде не реков експлицитно ни пак имплицитно). Како што гледам што ме потенцираш?
Последно уредено: