Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 октомври 2012
Мислења
58
Поени од реакции
111
Екипа... На наговор пријатеља са форума, реших да се упустим у ову причу. Надам се да ће имати лепу будућност а и вашу подршку ;) . Биће ту, Боже здравља, полако свашта да се представи, а и да се људи подуче.
А вала и досадило ми је да стално куцам једне те исте поруке за објашњења, упутства... Лакше ће бити овако.

ПС - не замерите на лошој монтажи. Ипак се тек учим.

Член од
1 септември 2020
Мислења
222
Поени од реакции
590
Екипа... На наговор пријатеља са форума, реших да се упустим у ову причу. Надам се да ће имати лепу будућност а и вашу подршку ;) . Биће ту, Боже здравља, полако свашта да се представи, а и да се људи подуче.
А вала и досадило ми је да стално куцам једне те исте поруке за објашњења, упутства... Лакше ће бити овако.

pa neka je sa sreçom...!!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.787
Поени од реакции
8.208

Супер е ова само пробај ако успееш со некоја фирма продавница ако ти дозволи и тестирање да ти дадат телевизoри со Android, Аndroid box..

Земи уште некој и заедно да го работите ова. Другиот ќе сними едно видео, ти ќе снимаш друго нешто и така ќе се пополнува Јутјуб каналот плус од ова може и да се заработува нешто.

Со среќа.

Член од
25 декември 2010
Мислења
41
Поени од реакции
3
Zdravo , dali postoi poseben forum samo za IPTV kade moze da se dobivaat besplatni listi i koi mozat da se kupat po normalni ceni , blagodaram
Moze li da se dobie samo francuska lista na tv kanali ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.787
Поени од реакции
8.208
Која Android tv и Аndroid мобилна апликација за гледање M3U листи дава можност да се зачуваат листите на акаунтот што си го креирал? Значи не сакам јавно да ги објавувам листите туку да ми се зачуваат од кога ќе се регистрирам на апликацијата и секогаш да ми се таму се дур не ги избришам. После да можам и на било кој телевизор само да ја инсталирам апликацијата се логирам и таму да ми се појават листите.

Ова го барам зошто стварно не знам како да правам copy paste текст од телефон на Android tv. Ме нервира рачно да пишувам на телевизорот.

Член од
3 февруари 2006
Мислења
10
Поени од реакции
6
Која Android tv и Аndroid мобилна апликација за гледање M3U листи дава можност да се зачуваат листите на акаунтот што си го креирал? Значи не сакам јавно да ги објавувам листите туку да ми се зачуваат од кога ќе се регистрирам на апликацијата и секогаш да ми се таму се дур не ги избришам. После да можам и на било кој телевизор само да ја инсталирам апликацијата се логирам и таму да ми се појават листите.

Ова го барам зошто стварно не знам како да правам copy paste текст од телефон на Android tv. Ме нервира рачно да пишувам на телевизорот.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.787
Поени од реакции
8.208
На Play store гледам за телефон ја нема веќе оваа апликација. Не сум проверил на телевизор дали ја има.

Искрено на телевизорот исто на кој сакам да ја инсталирам апликацијава е во друг стан па немам сега време да одам да инсталирам таму APK од USB.

Последно уредено:
Член од
24 септември 2016
Мислења
550
Поени од реакции
738
Iptv Extreme, SSIPTV, Perfect Player, OTT player, Room Iptv i razni drugi kade možeš preku web portal da ubaciš liste.

Член од
13 ноември 2020
Мислења
75
Поени од реакции
65
Zdravo , dali postoi poseben forum samo za IPTV kade moze da se dobivaat besplatni listi i koi mozat da se kupat po normalni ceni , blagodaram
Moze li da se dobie samo francuska lista na tv kanali ?
Vo ovaa grupa na telegram imaat nivna app 'svetska' ima iptv, filmovi i serii davaat prvo test 24-48h a ako sakas da kupis za 40e godisno.
Eve ti druga kaj so ima listi ama posto se javni prasanje kolku ke traat
tuka ke najdis FR Llista
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Vo ovaa grupa na telegram imaat nivna app 'svetska' ima iptv, filmovi i serii davaat prvo test 24-48h a ako sakas da kupis za 40e godisno.
tuka ke najdis FR Llista

Svetska tv hahaaa ok odlicna lista i vod i brzo otvara kanale u sek
tuka ke najdis FR Llista

Svetska tv nije losa lista ima i dobar vod odlicno otvara to je ova lista
xtream.iptelevizija.com

Kajgana Shop

На врв Bottom