Во право бил чичкото. Додека децата на Песков се луксузираат во Париз, додека на Зеленски најблиските соработници ги фаќаат на граница со милион долари, украински и руски деца гинат за лудостите во главите на своите челници...
Сега кога Украина го папа стапот на фронтот, сега се правиш хуманист. А целиот си полн ќефови ако кажат дека Русите претрпеле загуби. Вака изгледа вашата северџанска капитулација: ја почнат твојте да губат, фрлај шминките и штиклите и глуми хуманист.Во право бил чичкото. Додека децата на Песков се луксузираат во Париз, додека на Зеленски најблиските соработници ги фаќаат на граница со милион долари, украински и руски деца гинат за лудостите во главите на своите челници...
Смири се девојко, иста си како јајце на кривина. МоралноИнтелектуалноНеспособна, јас од самиот почеток реков дека војната не чини за никој, ама на магарици како тебе џабе им објаснуваш.Сега кога Украина го папа стапот на фронтот, сега се правиш хуманист. А целиот си полн ќефови ако кажат дека Русите претрпеле загуби. Вака изгледа вашата северџанска капитулација: ја почнат твојте да губат, фрлај шминките и штиклите и глуми хуманист.
Значи целиот свет треба сериозно да ги сфати заканите и да ги прифати и да ги спроведе барањата од 7 (СЕДУМ) држави кои нецелосно населуваат 2 (ДВА) континента, плус островска држава целосно одвоена од најблискиот континент, кои заедно сочинуваат помалку од 1 (ЕДНА) милијарда луѓе во свет кој го населуваат над 8 (ОСУМ) милијарди луѓе ?The G7 Foreign Ministers called on third countries to stop helping the Russian Armed Forces
The G7 Foreign Ministers threatened third countries with consequences if they continued to help the Russian Armed Forces
The G7 foreign ministers, in a joint statement following the first meeting chaired by Japan, called on third countries to stop helping the Russian army, otherwise they "will have to (pay) a serious price."
"The G7 members hope that third countries will not help Russia evade sanctions or hinder them, and call on third countries to stop helping the Russian army and its units, otherwise they will have to pay a serious price," the statement said.
The meeting was held in Munich, where the Seven foreign ministers are taking part in a security conference. The negotiations lasted 60 minutes.
Ај сега, муда отекувавте на темава, ги снема сите ама бар ти остана доследен, неможе западот со Русија, НАТО е гола вода за Русија, прифатете ја реалноста.Смири се девојко, иста си како јајце на кривина. МоралноИнтелектуалноНеспособна, јас од самиот почеток реков дека војната не чини за никој, ама на магарици како тебе џабе им објаснуваш.
п.с. не кради фори, глупа си.
Погрешно го разбираш, тој е борец против зло и против неправди.Ај сега, муда отекувавте на темава, ги снема сите ама бар ти остана доследен, неможе западот со Русија, НАТО е гола вода за Русија, прифатете ја реалноста.
Јаоо брате па ти се бодеш....Ај сега, муда отекувавте на темава, ги снема сите ама бар ти остана доследен, неможе западот со Русија, НАТО е гола вода за Русија, прифатете ја реалноста.
Викаш дека си неутрален. Па прибидејќи 99,99% од сите што ги знам и сум комуницирал на оваа тема се со завземени страни (јбг природно нешто е кај човекот да фајќа страна и да се поистоветува со нешто, а не да биде нутрален доколку има интелект/ размислување кон нештото) затоа живо ме интересира едно неутрално гледиште кон ете најбазичното нешто од војнава. Дали граѓаните кои живеат на тие територии имаат право да се произнесат под кој систем и под која држава сакаат да живеат?тоа што ќе измешаш баби и жаби не допридонесува до никаква аналогија, всушност тоа не е воопшто аналогија. Да ги ставиш шарена револуција, Монструм, Диво насеље во исти кош со уништувањето на Северен Тек во исти кош е абсурд од Македонско-светски размери. Никаква логика тоа не прави, ама нека ти биде.
Јас не сум вмешан во војната во Украина воопшто, ниту можам да и влијаам, затоа и завземам неутралност.
Сакал или не, јас сум вмешан во сите Македонски настани поврзани со светскиот хегемон - САД, па во тој случај ни под точка разно не би можел да бидам неутрален. Ако не си на масата ќе бидеш на менито.
чудно вака
подобро е за светскиот мир да изгуби Украина, ама нема да биде постигнат светски мир со тоа.
Изгледа чудно познато
Гласајте за децентрализација во Македонија и ќе влезете во ЕУ
Сменете го името и сте на чекор до ЕУ
Напупете се пред Бугарија и сте на чекор пред ЕУ
тоа е тој менталитет
Епа оди прашај го мнозинството граѓани на Тетово, Гостивар, Дебар и околните мали и поголеми општини од Западна Македонија, кои живеат на тие територии да се произнесат под кој систем и под која држава сакаат да живеат, и дали би се сложил ти да му биде удоволена нивната желба. После врати се тука, и опиши ни што ти рекле, и дали се сложуваш со нив.Викаш дека си неутрален. Па прибидејќи 99,99% од сите што ги знам и сум комуницирал на оваа тема се со завземени страни (јбг природно нешто е кај човекот да фајќа страна и да се поистоветува со нешто, а не да биде нутрален доколку има интелект/ размислување кон нештото) затоа живо ме интересира едно неутрално гледиште кон ете најбазичното нешто од војнава. Дали граѓаните кои живеат на тие територии имаат право да се произнесат под кој систем и под која држава сакаат да живеат?
Апсолутно да....Дали граѓаните кои живеат на тие територии имаат право да се произнесат под кој систем и под која држава сакаат да живеат?
Апсолутно да, исто како Русија што направи мобилизација.И има ли право Украина на присилна мобилизација, на се што мрда, без разлика дали таа личност е пацифист или милитарист, со/ без семејство?
Прочитај подоле:Епа оди прашај го мнозинството граѓани на Тетово, Гостивар, Дебар и околните мали и поголеми општини од Западна Македонија, кои живеат на тие територии да се произнесат под кој систем и под која држава сакаат да живеат, и дали би се сложил ти да му биде удоволена нивната желба. После врати се тука, и опиши ни што ти рекле, и дали се сложуваш со нив.
И немој да пишиш не е исто, не можеш да споредиш и слични работи. Исто е.
Ако испадне дека не ги поддржуваш, испаѓаш лицемер....
Неможеш да правиш вакви глупи споредби оти политиката пред се е сплет на интереси, а не на сочувствување со нации во слична или иста ситуација како твојата.
Оваа новата ултра десничарка шо дојде во Италија цела кампања и беше против западните пропаганди Сорос и ЛГБТ срања, за ден после победата да му даде фул подршка на Зеленски кој е финансиран од истите тие структури.
Само шиптaрчето може да отцепи територија и сега да не е на страната на Русија туку на Украина и велосно да соочиствуваат со нив, само американците можат да напаѓаат кај сакаат без санкции, само американците можат да убиваат деца јбг колатерална штета без да бидат осудени и македончето само немо да трепне и да продолжи со својот живот
пс. Сите народи си гледаат сопствени интереси само македончето жалостливо и ке истерува правда
Стрико, знаеш зошто француските оклопни возила имаат ретровизори?Прегледај го приврзокот 368122
Францускиот Аkeron МMP едно од најдобрите анти тенковски оружја ќе отвара фашистички конзерви на фронтот.
Прегледај го приврзокот 368123