Стрико, кое е финалното решение кога ќе ги покорите русите? Конц. кампови или како робови да ги користи западна европа?Измрзнаа ли во Европа?Колку миљони има умрени од глад?Кога последен пат се бањале? Струја,нафта,плин парно..??
#скапанарусофилскапропаганда#
Што го ставиле Зенит нели санкции имаше, многу е јасно дека кога ќе заврши војната се ќе си продолжи како што и беше освен што Украина или ќе ја нема или ќе биде сведена на Киевската област, полјаците отворено ја бараат западна Украина.
Мислиш дека гнојот заслужил артикулисан одговор. Тоа е тафтабита и само стапало е лекот. Тој сопствената држава ја продаде за 500 евра плата што не ја доби, па сега ќе кажувал за Украина.никој тука не се сити, ние ја разбираме темата и ситуацијата. Ги гледаме работите објективно без сугестија дали од едната или од другата страна. За нас најразумно е војната да се оконча како тоа Русија би била задоволна пошто тоа е единствен начин војната да заврши и да нема страдање. Боље е да се реши така и да нема страдање, него да се турка оружје и уште милиони луѓе да погинат.
Of lele odi prvo turni eden spomenik na uck ili bar edno albansko zname pa posle turkaj gi stalin i hitlerМоре од Сталин и Хитлер ако имам споменик кај што живеам, ако не го турнат властите, јас ќе го турнам, и тоа со ќеф
За мостов прочитав реална објава за чудо на хрватски портал дека преку него идела целата помош од Романија за Украина. Тоа значи дека и балканскиве квислинзи (вклучувајќи ги и северџаниве) преку оваа рута испраќале помош и вооружување. Унгарија јавно и јасно кажа дека не планира да и помогне на Украина и тоа за чудо држава што 1957 беше прегазена од советски тенкови.
Ne mu davaj idei oti prvo za avatarot moj ke se fati kaj adminite, koj ke se objasnuva posle .Of lele odi prvo turni eden spomenik na uck ili bar edno albansko zname pa posle turkaj gi stalin i hitler
Само што најглупо од сите на сликите е кутрето на Бајден.Секој си добавил кутре, еве и сенилниот дедо Бајден да си добави едно:
Прегледај го приврзокот 366832
Говна вакви како тебе што исклучуваа лифтови и за сендвич идеа да се тепаат на контра протести со студенти се историски најнизок слој на општеството.Мислиш дека гнојот заслужил артикулисан одговор. Тоа е тафтабита и само стапало е лекот. Тој сопствената држава ја продаде за 500 евра плата што не ја доби, па сега ќе кажувал за Украина.
Сега одлучи се, иселеник сум, или исклучувач на лифтови ?Говна вакви како тебе што исклучуваа лифтови и за сендвич идеа да се тепаат на контра протести со студенти се историски најнизок слој на општеството.
Добро е што најголем дел од вас се иселеници денес, по австралии, германии и белгии, кај што си најдовте нови стапови за дудлање.
До 2016 хаус мајстори бевте, од лифтови до избирачки вреќи, до контрапротестанти на тутунари и студенти, до никој не ти може ништо никола со шатори пред влада.Сега одлучи се, иселеник сум, или исклучувач на лифтови ?
Ти ли си ова искористено куртонче?До 2016 хаус мајстори бевте, од лифтови до избирачки вреќи, до контрапротестанти на тутунари и студенти, до никој не ти може ништо никола со шатори пред влада.
Колку бевте зафатени на времето, каква динамика и брзо живеење. Хаос.
Сега можеш само струја да исклучуваш во мекдоналдс втора смена коа затварате.
Автоматски споено мислење:
демјанче сигурно е фамилија со Зеленски нешто, фациве им се преклапаат.Ти ли си ова искористено куртонче?
Во местото кај што живеам нема споменик на учк, ниту албанско знаме. Така да намали со филмојте...Of lele odi prvo turni eden spomenik na uck ili bar edno albansko zname pa posle turkaj gi stalin i hitler
Ги мешаш личностите Владица, никогаш ништо ти немам речено за аватарот. Небитно ми еNe mu davaj idei oti prvo za avatarot moj ke se fati kaj adminite, koj ke se objasnuva posle .
Кондуктер во тенкСега одлучи се, иселеник сум, или исклучувач на лифтови ?
Bolje spreciti nego lecitiГи мешаш личностите Владица, никогаш ништо ти немам речено за аватарот. Небитно ми е