Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Juve ako go jadat, ke go jadat zasto se mafijaski gomna, dokazano veke ednas niz istorijata. Cel svet go znae toa ne mora na sekoja tema da lazete i da izmisluvate. Kriminalci se i toa e toa, si gi sakate takvi kakvi sto se, defektni, se deshava jebiga.
A za ova ako pamti dobro @vidooq , me mrzi sea da baram, bas pisuvav koga gi kaznija mislam minatata godina, koga defakto se dokazalo deka ne rabotele spored propisi ama nesto zastareno kao bese deloto, pa gi oslobodija, i jas na temava bas pisav zasto drugite fudbalski klubovi ne napravat pritisok bidejki veke i oficijalno se potvrdi deka Siti svoite zasiluvanja gi nosele na nepropisen nacin, sto pod difolt moze da znaci i odzemanje na tituli i bodovi za toj period, bas kako sto i pisuva vo potencijalnite kazni tuka.
I do den denes me cudi kako ostanatite PL klubovi ne vrsat javen pritisok za rabotata na arapive koi napravija edna dominantna sila u Anglija so trener so igraci so sve.
Дали Јунајтед го избрка Роналдо за да го земе Вегхорст? Тој сам избра да си оди.И што е разликата меѓу она што го играше Роналдо сезонава и сега Вегхорст?
Оти едниот сметаше, а овој сега не смета.
Едно 20 милиони +/- во плата е разликата.И што е разликата меѓу она што го играше Роналдо сезонава и сега Вегхорст?
Барем да пробаа да му подаваат у Шеснаесетник.И што е разликата меѓу она што го играше Роналдо сезонава и сега Вегхорст?
Друже немаме избор газдите не даваа пари требаше ли да останеме без шпиц, Марсијал нема 5 напревари изиграно од старт на сезоната.Абе се ми е тоа јасно, ама Роналдо беше оставен на клупа поради тоа не се совпаѓаше во системот на Тен Хаг. Тоа што се случи со него е оправдано од страна на Јунајтед.
Ама не ја гледам логиката да ако Роналдо не се совпаѓал во системот сега Вегхорст да се совпаѓа и да ја игра секоја минута од кога е дојден, а исти играчи.
Јунајтед играше многу подобро пред Вегхорст да дојде.