Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние не банираме, ние не сме деца-плачковци, ние знаеме на подобриот рака да подадеме...
А ти Чомбе со твојата дружина и тие од ФАН клун ЈУБЕ, многу плачите...БАНИРАТЕ и незнам уште што ...
Јас знам дека МУРГО те има пореметено, па затоа никако неможеш да го заборавеш...
Еј за на крај...треба да знаеш дека во италија се игра фудбал , а не
ШУТНИ-ПОДСКОКНИ, и МУРГО сакаше таква игра да промовира , али се сјеба.
Поздрав ...
Банираме??Абе ти воопшто се читаш што траскаш??На форумов банираат Администраторите по налог на модераторите, а модераторите Димитар - Фан на Интер, а Фантом Ох - Фан на Челзи, случајно јас да не банирам, или Чомбе?На сите Фан Клубови во Кајгана форумов, важат истите правила, истите санкции за тие што ги кршат тие правила.

Зошто само барате изговор за вашиот тогашен неуспех??Јуве местеше, ако не местеше Јуве, Интер сега ќе имаше 30 титули...Мислам, смешно е...

Ок Кико извини , заборавив дека некому му годеше Мафијата во Фудбалот , мислам , смешно е :toe:.

Еј дај сеа не јади гомна барем за Ферги оти таков трењер ти нема да видиш никогаш на чело на твојот омилен тим. И знам дека очајно го посакуваш.

Mislam deka gledam na celo na mojot klub podobar trener... ili ispravi me... ako gresam.. da ne ja znaes statistikata Mourinho - Ferguson?? Mislam deka beshe 8-2 ili 9-3 za Mourinho vo pobedi... proveri pa kazi mi...

Mislam deka gledam na celo na mojot klub podobar trener... ili ispravi me... ako gresam.. da ne ja znaes statistikata Mourinho - Ferguson?? Mislam deka beshe 8-2 ili 9-3 za Mourinho vo pobedi... proveri pa kazi mi...
Подобар од Ферги?
Ова беше виц на денот:pos2::pos2::pos2:

Јас ништо немам признаето, тоа што некој напиша нешто за мене не значи дека е вистина!
За натпреварот со Порто јас и ти барем имаме дискутирано, овде во твојов пост се повторуваш од пред некое време, ако ти вратам за ова и јас ќе се повторам така да џабе е јас и ти да дискутираме:toe:

Па нема што да се дискутира бе Чомбе , Манчестер првиот гол со Болтон го даде од непостоечки пенал , али тоа не значи дека незаслужено победиле , еве ти друг пример што стварно е на место , Италија против Австралија победија со непостоечки пенал , кога Гросо изглуми , кажи ми , дали некој рече дека Липи незаслужено го освои Светското Првенство и дека е лош тренер . Иначе не заборавај , тогаш Австралија го имаа Хидинк за селектор и играа супер фудбал ( Осман , Кејхил , Кјуел и ред други ) , во ниеден момент не беа надиграни од Италија и најбитното , Австралија имаа играч повеќе , Матераци беше исклучен . При резултат 1-1 во продолженијата неда ке напнеа , али ете ,на крајот од регуларните 90' се случи тоа што се случи , она што за жал е дел од оваа игра , судиска грешка.

Под интересни околности беа тие победи, ама по меѓусебен дуел да останеше Мурињо подолго од три години во Англија ке видевме дали ке беше така статистиката. Да го видам Мурињо да издржи 22 години на чело на еден клуб. Тоа е константност типче. Нешто за кое ти не знаеш за карактеристика на ваш трењер.:salut:

Ок Кико извини , заборавив дека некому му годеше Мафијата во Фудбалот , мислам , смешно е :toe:.
Ајде бе Syn, до кога ќе се ваѓате со местењето на Јуве бре, уште колку години ќе го правите тоа во муабет???5,10,1000? Па не ви се криви Јувентус што сигурна титула ја посравте со Лацио...Јуве ви се криви???

Подобар од Ферги?
Ова беше виц на денот:pos2::pos2::pos2:

Pa proveri i vrati se kolku pati igrale nivnite timovi megu sebe i koj pobedil... a ako veke pocnis da mi drdlas za tituli... pocekaj da napravi Mourinho 30 tina god staz kako vashiot pa ke gi merime.. koj sto napravil vo karierata.. ili ako ne ti se ceka mozi da se meri na toa % na uspeh na tituli vo odnos na godini vo karierata kako trener... pa ke vidis deka vashiot e nekade na 40 %, a nashiov na 75 %!!

Па нема што да се дискутира бе Чомбе , Манчестер првиот гол со Болтон го даде од непостоечки пенал , али тоа не значи дека незаслужено победиле , еве ти друг пример што стварно е на место , Италија против Австралија победија со непостоечки пенал , кога Гросо изглуми , кажи ми , дали некој рече дека Липи незаслужено го освои Светското Првенство и дека е лош тренер . Иначе не заборавај , тогаш Австралија го имаа Хидинк за селектор и играа супер фудбал ( Осман , Кејхил , Кјуел и ред други ) , во ниеден момент не беа надиграни од Италија и најбитното , Австралија имаа играч повеќе , Матераци беше исклучен . При резултат 1-1 во продолженијата неда ке напнеа , али ете ,на крајот од регуларните 90' се случи тоа што се случи , она што за жал е дел од оваа игра , судиска грешка.
Јас реков дека незаслужено освоија ама далеку од тоа дека Липи е лош тренер.
Тој и пред да оди на Светско Првенство беше одличен стратег така да не ти држи споредбава Липи-Клошар:toe:

Ајде бе Syn, до кога ќе се ваѓате со местењето на Јуве бре, уште колку години ќе го правите тоа во муабет???5,10,1000? Па не ви се криви Јувентус што сигурна титула ја посравте со Лацио...Јуве ви се криви???

Кој ја спомна таа титула , пред 4-5 години рече Чомбе нели , а иначе сигурен си дека Моџи таа мафијашка практика ја правеше само пред 3 години ? Толку си убеден во истото ? Ај дади ми објективен одговор . Баш тогаш кога Јуве имаа стварно прејак состав Моџи реши да глуми Мафија во фудбалот . . .

Тоа и ми требаше , значи Порто заслужено освоија титула во ЛШ :smir: .
Прочита после тоа што го болдира?
Лоша ти е споредбата Липи-Клошар!

п.с. Клошар=Мурго

Кој ја спомна таа титула , пред 4-5 години рече Чомбе нели , а иначе сигурен си дека Моџи таа мафијашка практика ја правеше само пред 3 години ? Толку си убеден во истото ? Ај дади ми објективен одговор . Баш тогаш кога Јуве имаа стварно прејак состав Моџи реши да глуми Мафија во фудбалот . . .
Абе Моџи е крив што има војна во Ирак..За неуспесите на Интер, за милионите пропаднати пари на Морати, крив е Моџи..За се е крив Моџи..И за глобалното затоплување е крив тој..Денеска падна град во Битолско, абе и за тоа е крив Моџи, тутунарите што останаја без пари, Моџи м********...

Шо се замарате и вие да му објасните на еден човек кој е мурињо доволно е да оди на гоогле и да му го напиши името и се ке му биди јасно. Се знае кој е цел свет знае кој е Мурињо е еден од најдобрите тренери во светот ако не и најдобар.

Шо се замарате и вие да му објасните на еден човек кој е мурињо доволно е да оди на гоогле и да му го напиши името и се ке му биди јасно. Се знае кој е цел свет знае кој е Мурињо е еден од најдобрите тренери во светот ако не и најдобар.

си знае е он добро кој е хозе мурињо , ова е посттрауматски стрес од ерата на мурињо во челзи и порто ги плесна во лш , првенство , фа куп ..... што е сепак премногу за да биде случајност

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom