Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Ова е споменик на северџаните, на ЕЈУ и НАТО. Се надевам еден ден ќе се распадне, исто како тие два фашистички сојузи.

Само мала исправка, не е на северџаните. У време на *вмроните се изгради плоштадот и овој споменик на Скендербег.

Само мала исправка, не е на северџаните. У време на *вмроните се изгради плоштадот и овој споменик на Скендербег.
Добро, тогај фиромци беа, истата багра е, ги гласа за лични интереси

Ова е споменик на северџаните, на ЕЈУ и НАТО. Се надевам еден ден ќе се распадне, исто како тие два фашистички сојузи.
Овој грујовите куртони го дигнаа, во име на тендер коалицијата и за среќен брак. :icon_lol:

Еве те поправил колегата Мите, немојте вакви киксови. :icon_lol:

https://kanal5.com.mk/putin-germanc...vi-no-nie-imame-so-shto-da-vozvratime/a566735

Шизофреничар.Кога имаш фрустрации цел живот што си никој и ништо,понављак што седи у магарешка клупа..Толку имаат комплекси на нижа вредност,толку фрустрации од тој запад,од швабите од америте англичаните,италијаните,французите..дури жал ме фаќа некогаш.Петар Велики толку бил опседнат со западот,дури и нова престолнина изградил по тој урнек..Но пред 4 века бил поцивилизациски напреден од денешниве негови сонародници.Знаел да признае и учи.Денешниве толку се немоќни и исфрустрирани што се во состојба да се самоуништат само да не живеат со таа фрустрација и шизофренија.

bugar aj ne seri

Сериозно ова или тролање?
Не е тролање, тоа е класично ментално заглавување во минатото...
Ко сеа да зееме и ние да јаваме коњи и да носиме сабји, кубури и боздогани во појасите...

Секој ден очекувам да видам нови колосални достигнувања на рускиот економски гениј.
И како и секогаш Русите не ме разочаруваат.
Фабриката на Форд во Санкт Петербург ќе произведува даски и трупци. :pos: :tapp: :pos: Бывшиј завод Ford в Ленобласти отдадут под лесопереработку
https://newprospect.ru/news/aktualn...ord-v-lenoblasti-otdadut-pod-lesopererabotku/
Какви тотални идиоти се - да имаат високо технолошки опремен погон и да не знаат и да можат да го користат.
Ги ограбили и уништили сите машини и сега ќе бичат даски - ова само русите го можат.

Секој ден очекувам да видам нови колосални достигнувања на рускиот економски гениј.
И како и секогаш Русите не ме разочаруваат.
Фабриката на Форд во Санкт Петербург ќе произведува даски и трупци. :pos: :tapp: :pos: Бывшиј завод Ford в Ленобласти отдадут под лесопереработку
https://newprospect.ru/news/aktualn...ord-v-lenoblasti-otdadut-pod-lesopererabotku/
Какви тотални идиоти се - да имаат високо технолошки опремен погон и да не знаат и да можат да го користат.
Ги ограбили и уништили сите машини и сега ќе бичат даски - ова само русите го можат.

Abe pred malce ti pishav.
Opameti se i dosta se blamiraj ovde!!!
Toj ebaniot ford shto ti go reklamirash e zatvoren od 2019 godina. I vo Taa fabrika NIKOGASH ne se proizveduvaa Avtomobili tuku delovi!
I shto e ushte polosho Maschinite i Alatite se od Ford ushte vo 2019 odneseni!
Znaci na Licitacija se prodadeni PRAZNI Hali!

Ebate TATAR glup

Последно уредено:
Бугаров лапа фејковачи на темава ко бугарка шо лапа енглески курови во Слнчев брег.
Значи, официјален руски извор го нарекуваш феjk,?:D
Подобре енгелезки отколку албански................................

Бугаров лапа фејковачи на темава ко бугарка шо лапа енглески курови во Слнчев брег.
Mene samo ne mi e jasno zosto uste viree na temata. Zal vi e da go banirate ili sto?
Ne vi e ova cek this out ili kako bese. Generalno osven za jadenje gomna nema druga funkcija, baska i bugar e :toe:.

Русите се тие кои одат во свемирот, имаат вселенска станица, ракетите не им паѓаат при полетување за разлика од америчките, значи најдобра ракетна свемирска и воена технологија има русија, ама не знаеле автомобили да произведат...... добар

Ne e Fejk Naslovot tuku e fejk toa shto ti sakash da go Prikazhish kako 9 Svetski Cudo.

Isto kako i so slikine od decana pred 3 Saati.

Odi vo forumon za Patuvanja napishi nekoe dozhivuvanje od kaj shto Patuvash. Barem ce procitame neshto realno.

Ovde samo se blamirash i si troshish vreme badijala.
Nikoj nitu te zema za seriozno nitu go interesiraat tvoite Gluposti

Ne e Fejk Naslovot tuku e fejk toa shto ti sakash da go Prikazhish kako 9 Svetski Cudo.

Isto kako i so slikine od decana pred 3 Saati.

Odi vo forumon za Patuvanja napishi nekoe dozhivuvanje od kaj shto Patuvash. Barem ce procitame neshto realno.

Ovde samo se blamirash i si troshish vreme badijala.
Nikoj nitu te zema za seriozno nitu go interesiraat tvoite Gluposti
О не, во голема заблуда си :D
Сигурен сум дека те интересираат моите „Глупости“, како што гледам како ти и другите реагирате.
Като не ме земаш за сериозно стави ме в игнор ,нема да ти се лутам.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom