коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.184
- Поени од реакции
- 13.821
Абе и два битолски надимаци ми дадоа (ги забораив!) ама не сум од битола, многу се дотерани тие. Ја од ајродром сакам у тренерки да се шетамMozis da bidis
Абе и два битолски надимаци ми дадоа (ги забораив!) ама не сум од битола, многу се дотерани тие. Ја од ајродром сакам у тренерки да се шетамMozis da bidis
Ne rekov deka si od Bitola tuku od kaj znajs patot kaj ke te odnesi, pa eden den i ti da go vrtis pareto za Vasilica kako so e red i pravilno .Абе и два битолски надимаци ми дадоа (ги забораив!) ама не сум од битола, многу се дотерани тие. Ја од ајродром сакам у тренерки да се шетам
Prvo so treba da smenime e da te naterame da si kupis druga pogolema tastatura ili tablet, taka nesto oti ne sakati so pisuvanjetoХелоууууѕ, шо е бре ме игнорирате?!
Дериозно, ајде да смениме непто да ги размрдаме убаво натпревариве. Некако да се заиграме и да фоткаме пак.
Дајте идеи што би сакале што фали?
Нели сфати дека иам дебели прсти а не мала тастатура???Prvo so treba da smenime e da te naterame da si kupis druga pogolema tastatura ili tablet, taka nesto oti ne sakati so pisuvanjeto
Nemalo dosega slikanje prsti od raka vo foto natprevarite, odma ke videvme dali nekoj tuka manipulira so debelinata na prstinjata .Нели сфати дека иам дебели прсти а не мала тастатура???
замисли си 10 ќебапчиња…епа малку подебели
Vo april vtora polovina racunaj na Erotika 4.Хелоууууѕ, шо е бре ме игнорирате?!
Дериозно, ајде да смениме непто да ги размрдаме убаво натпревариве. Некако да се заиграме и да фоткаме пак.
Дајте идеи што би сакале што фали?
Имаше тема раце…или мислам нешто слулноNemalo dosega slikanje prsti od raka vo foto natprevarite, odma ke videvme dali nekoj tuka manipulira so debelinata na prstinjata .
A ete i voedno i ideja vi dadov za sledniot natprevar, pak vaka taka da recis za mene .
Jas vodolija sum, romantikata bas i ne mi e jaka strana .Имаше тема раце…или мислам нешто слулно
Ајде владе давај тема па да продолжиме. Зимска романтика?
Ако не е романтична бар знам дека на мене и агда ќе ни се свиѓа )))Jas vodolija sum, romantikata bas i ne mi e jaka strana .
Ako sakate tema ke vi predlozam ali cisto se somnevam deka ke bidi romanticna .
Mozi, ne velam ne no sepak pobednikot od proslata tema treba oficijalno da se otkazi. Inaku mi se motase nesto vo smisla kao pogled od visina, taka nesto.Ако не е романтична бар знам дека на мене и агда ќе ни се свиѓа )))