Ауф како ли ти текна на хуморов??? Честитам. А сеа препрочитај го уште еднаш мојот пост и види што кажувам.Што не кажа на време, Дармијан ќе го ангажиравме.
Shaolin, Hasan San.
Вака некако...Фан клуб Интер, шо ќе изјавите?
Da imam rak, i da mi rece doktorot imam edna dobra i edna losa vest, imas rak no doaganjeto na megvaer vo inter ke te izleci, slednoto nesto sto ke mu go kazam ke bide deka zaboravil da mi ja prenese i dobrata vest.
Или ќе си замине Пеп, тоа е полесно него да бркаш 10 играчи.Имаше баш муабети дека пола тим на Сити е незадоволен од минутажата. Кансело, Марез, Бернардо (овој сакаше уште лани да си оди), Гундоган, Лапорт, итн.. Мислам дека полека но сигурно Пеп ќе мора да прави смена на генерации, исто како и Клоп во Ливерпул. ПЛ може да стане многу понеизвесна наредните 2-3 сезони.
Кој и да дојде нема да може да им даде фул минутажа на 20 фудбалери. Тимот на Сити има ѕвезди за да составиш 2 постави. На него играчи за ротација му се фудбалери кои многу лесно може да се стартери во било кој друг тим, дури и кога не се во топ форма. Се знаеше дека ќе дојде момент кога и тие ќе сакаат минутажа.Или ќе си замине Пеп, тоа е полесно него да бркаш 10 играчи.
ако не сакаат кај пеп да послушаат и играат, не вреди ни цент некој да ги купиИли ќе си замине Пеп, тоа е полесно него да бркаш 10 играчи.
Ауф како ли ти текна на хуморов??? Честитам. А сеа препрочитај го уште еднаш мојот пост и види што кажувам.
Притисок од аспект на тоа дека грото од времето Баерн напаѓа и ги гмечи противниците, а не дека ќе нема притисок од спортски аспект. Безвезе тераш цинизам со Шкринијар, он си отиде за пари и тоа е тоа, нема многу што да се објаснува, а Кансело е дојден поради тоа што Баерн има проблеми по таа десна страна на позајмица затоа што е скаран со Пеп.Моето не е хумор, туку ироничен сум, бидејќи ете не просветли дека Кансело е тапа дефанзивно, као еве згрешиле Баерн, но од друга страна демек Кансело потпиша за клуб од Саудиска Арабија па нема да имал притисок. Ќе играл лабаво без притисок, хехехех.
Не, во Германија нема притисок, посебно не во Баерн. Лабавко таму хехех. А во Интер има јак притисок.
Во ПСЖ исто нема притисок, затоа Скриниар потпиша со нив, да знаеш. Не можеше притисокот да го издржи во Интер, па затоа.
Што понатаму ќе се објаснуваме за Баерн и тие играчи што потпишуваат за Баерн, кога ете според тебе таму нема притисок.
Дали бил јак играч или тапа играч, џабе е, кога нема притисок таму.
Џабе изгледа и јас сум фан на Баерн, кога нема притисок.
Нема притисок во Баерн муабетите..
Прегледај го приврзокот 364742
Само за пари?Безвезе тераш цинизам со Шкринијар, он си отиде за пари и тоа е тоа
а ако добро видов можниот откуп е 70м на лето така да...![]()