Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 8.833
Ако сега не влезат во ЛШ, Мурињо нека си собира куферите на лето
Не не, денес има претставници од клубот специјално од Англија дошле да го убедуваат, ќе имале средба денес, дури му ветиле подобар договор од првиот, од 4мил сега ќе му понудиле 5мил, значи стварно го сакаат. Првично и јас мислев дека е блеф за да другите сериозни купувачи(Милан) загризат за него, оти новите газди Американци на Бурмаунт биле пријатели со сопствениците на Рома.Читав Заниоло добил ултиматум, или трибини до крај на сезона или Борнмут.
Јас мислам дека Борнмут му прај лост на Рома за поскапо да го продај Заниоло.
КикоBtw, кој ти е стариот бил, кој беше ти? Тутор?![]()
Заниоло како си се зафркна за сите пари.Не не, денес има претставници од клубот специјално од Англија дошле да го убедуваат, ќе имале средба денес, дури му ветиле подобар договор од првиот, од 4мил сега ќе му понудиле 5мил, значи стварно го сакаат. Првично и јас мислев дека е блеф за да другите сериозни купувачи(Милан) загризат за него, оти новите газди Американци на Бурмаунт биле пријатели со сопствениците на Рома.
Позз Кико дружеееКикоСтара гарда сме ние бе, не се даваме хаха
Заниоло како си се зафркна за сите пари.
Поздрав ПупонеПозз Кико дружеее![]()
Мене пак од тие што ги сакав 3ца дојдоа во Рома, од двајца се разочарав, тоа се Адриано и ПастореПоздрав ПупонеImperatore
Ако жалам некои играчи што не заиграле за Јуве, тоа се Тоти и Дрогба...Тевез го сакав, ми се оствари желбата.
Па веста е објавена на 31ви и доста релевантни медиуми за Рома ја пренесоа. Само што се пропадна поради тоа што Заниоло остана и заврши преодниот рокКолку има вистина во ова или е обична патка ?
Дури пред 2 дена е објавена оваа вест.
![]()
BOMBA: Dušan Tadić dve i po godine u italijanskom velikanu! - Sportska centrala
Reprezentativac Srbije i član Ajaksa Dušan Tadić dogovorio je lične uslove i ugovor na dve i po godine sa italijanskim velikanom.Kako prenose mediji na „čizmi“ Tadić će postati novi član Rome pod uslovom da Nikolo Zaniolo napusti Rim, a to je sasvim izvesno jer ga je Žoze Murinjo javno...www.sportskacentrala.com