Вода (H2O). Колку често пиете?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
zavisi - porano ic ne piev mozam da recam po 2 casi dnevno, ali sega psolednava godina mn poveke - otprilika 2 litri dnevno...ne mozam mn voda da pijam, ne mi bara dusava :)

More letovo kao sho e mora epteeeeeeeeeeen voda da se pie :toe:

последниве неколку дена, т.е. можеби и недели... многу. сигурно испод 3-4 литри не е.

Вода.. 1-2 литри на ден.. но пијам многу млеко.. по литар на ден најмалку.. пијам сокови, енергетски пијалоци, секакви тешности.. па и тие содржат најмногу вода..

na rabota koga sum mora da se pie voda od tolku zboruvanje :) ahhaha .. edno vreme samo chista voda pief .. i to 1-2 litri na den .. sa mozi piem 3 .. posho kisela voda e mjammi :D

цело време, или вода, или ладен чај, лубеница,праски...мора,мора

Последнава недела по 5 литри.

Jas pijam na sekoi 15 min voda taka da ne znam kolku litri dnevno pijam moznos ja pijam ladna a ako nema ladna ja pijam i topla oti bez voda ne mozam cao to e se!poz

На горештиниве пијам сигурно по едно 3-4 литри..

денеска од сабајлево испив сигурно преку 6/7 литри и тоа само вода,вода пијам. Дадов преку 150 денари на вода :)

pa preku cela godina si stojam na konstantna brojka obicno moite doma kupuvaat gorska negazirana pa 1 paket dnevno mi se zbira

ја обично не пијам многу вода, некако не ми бара душава ама ова лето лелееее скоро по 3литри и тоа е многу за мене хаха...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom