Види го што убаво збори човекот, пример за политичар што на прво место го става својот народ, и знае до каде треба да се меша во цел овој конфликт...штета што нашава вукојебина ја водат лица без свое јас, поткупени дегени и шлајмови кои се под контрола од Калето, па први го ширевме шупакот да пратиме тенкови во Украина.
На ноги се дочекуваш, а?
Сега последново ти е дека платеничката компанија Вагнер се нацисти затоа што газдата го слуша Вагнер (Ричард), а овој му бил омилен композитор на 'итлер. Следствено сите во Вагнер (компанијата) се нацисти!
Mногумина го сакаме Вагнер, вклучително и Копола. Значи и Копола е „нацист“!
Еве еден „нацистички“ филм со „нацистичка“ музика од Вагнер (додуше сцената навистина е помалку нацистичка, ама јбг):
Ванлок, значи ете ти поставив слики кој се се борат за Вагнер и кој се се команданти. Кукастите крстови како тетоважи не говорат ли доволно? Остај ти музиката. Ај да е еден ќе речеш залутал човекот. Основачот им е нацист со тапија!
Еве ти го основачот на Вагнер, Дмитри Уткин, види му ги тетоважите и кажи ми дали се нацистички, и зошто да?
Еве ти ја командната структура на Вагнер сликана со вашиот идол, од овие петмина, за тројца е потврдено дека се љубители на нацистичката идеологија, погоди кои се тие тројца:
Или сега фотошоп се и сликиве, а можеби и Уткин не е основач на Вагнер?
Ванлок, значи ете ти поставив слики кој се се борат за Вагнер и кој се се команданти. Кукастите крстови како тетоважи не говорат ли доволно? Остај ти музиката. Ај да е еден ќе речеш залутал човекот. Основачот им е нацист со тапија!
Еве ти го основачот на Вагнер, Дмитри Уткин, види му ги тетоважите и кажи ми дали се нацистички, и зошто да?
Ај вака да те прашам, многу луѓе ја постираат сликава ама јас никаде не видов слика од Уткин да се спореди чисто.
Да не биде муабетот како за Вагнер.
Уствари еве најдов слика од Уткин и ја споредувам.
Еве антрополошки кажано, тој лево, нема шанса да е словен. Тој десно е словен со тапија.
Ова е единствениот доказ во кој западната пропагандна машинерија ги става Вагнеровци во нацисти, наспроти регуларните воено-безбедносни структури на Украина кои без никаков проблем ни осуда користат нацистички симболи. И тоа е многу добро документирано баш од западни медиуми, за што имаш и тема на форумов. Притоа отворено величање на Бандера, крстење улици и школи по него, славење на државен празник и така натака.
Така да, да ги прескокнеш Украинците при толку докази и да се закачиш на овој „доказ“ ...
Антрополошки кажано, милион докази имаш дека командниот кадар на Вагнер сите се нацисти, џабе постирате слики од Уткин кога бил помлад сакајќи да докажете дека „не е тој“. Уткин се нема појавено во јавност (физички) од 2016 год., а се верува дека живее мирен живот под друг идентитет. Сликава од десно е пред 20 години направена, а оваа од лево е од 2021ва.
Уште еден мал хинт да ти дадам, што ми даде еден професор по криминалистика. Кога не си сигурен, и се двоумиш, дали е истиот човек на повеќе слики спореди му ги ушите. Мислам доволно гледаш ти со твоите очи да ги споредиш ушите, и да ми кажиш дали се исти и зошто да?
Дали ги виде сликите од командантите на Вагнер што ги презентирав претходно и како се поздравуваат, и зошто не? И каде тоа доказ дека сум ги прескокнал Украинците? Повелете:
Антрополошки кажано, милион докази имаш дека командниот кадар на Вагнер сите се нацисти, џабе постирате слики од Уткин кога бил помлад сакајќи да докажете дека „не е тој“. Уткин се нема појавено во јавност од 2016 год., а се верува дека живее мирен живот под друг идентитет. Сликава од десно е пред 20 години направена, а оваа од лево е од 2021ва.
Уште еден мал хинт да ти дадам, што ми даде еден професор по криминалистика. Кога не си сигурен, и се двоумиш, дали е истиот човек на повеќе слики спореди му ги ушите. Мислам доволно гледаш ти со твоите очи да ги споредиш ушите, и да ми кажиш дали се исти и зошто да?
Ќора слика нема од него и баш една истетовиран со нацистички симболи излага во јавност.
Пак ќе ти кажам. Устата на чоек не може да му се рашири. Формата на главата не може да му се издолжи. Поставеноста на ушите не менуваат висина…. Од само 2 минути опсервација.
Има “докази” да … во категоријата на овој долаз. Вагнер нема нацисти, пропаганда е тоа. Ким не ги лаже Корејците дека го тепале Бразил, ниту дека слетале на Сонцето…. Тоа е нивото на пропагандата. Демек еве и Русите имаат нацисти, се со цел да се релативизира отворениот нацизам на Украина.
Антрополошки кажано, милион докази имаш дека командниот кадар на Вагнер сите се нацисти, џабе постирате слики од Уткин кога бил помлад сакајќи да докажете дека „не е тој“. Уткин се нема појавено во јавност од 2016 год., а се верува дека живее мирен живот под друг идентитет. Сликава од десно е пред 20 години направена, а оваа од лево е од 2021ва.
dosta be glup... do vcera poima nemase ni zosto se vikaat vagner sega od istite izvori sto ti ja punat glavata so gomna ni kazuvas prikazni i spodeluvas lazni slikicki sto nemaat vrska so realnite likovi. aman veke od shupaci sto 2 cisti nemaat, ni istorija znaat ni razbiraat politika nitu obicni fotki nemozat da rasspoznaat koga nekoj im uvaluva gluposti. pomiri se so toa deka si glup i preskoknuvaj gi serioznite temi, ima za tebe mesto na forumot tamu u igracnica koncentriraj se na zamokot i teraj...
Ти си про-транџибити тимот тука, кого зафркаваш. Ти си у сукња, заедно со Клинтончо и Антон и клопате од тоа копиумот зготвен од цивил.мк.
Човекојатците во Вашингтон не се откажуваат од ескалирање на конфликтот. Единствени се против мирот и за жртвување што повеќе луѓе инаку до сега Украина барем двапати ќе се предадеше и ќе потпишеше нешто налик на мировен договор. Наивно мислат дека Русија натаму ќе ескалира со употреба на нуклеарно оружје. А што ако ескалира со доведување на Кина во конфликтот? Иран? Северна Кореја? Колку какано ќе биде тогаш? На Кина ѝ е јасно како ден дека ако денес клекне Русија, утре наредни на листата за отстрел се токму Кинезите. Ја имаат секоја солидна причина да испратат свој контингент во Украина. Северна Кореја и Иран конечно имаат шанса да влепат врели шамари на системите кои со децении ги гушат преку санкции и понижувања на меѓународната сцена. Сега про-транџибити крилото тука ќе се кљафти дека Северна Кореја и Иран не се некои модерни воени сили, ама во сојуз со Русија и Кина, на рамно боево поле без врзување на рацете и непоштени подметачини, тешко дека освен со нуклеарки колективниот запад ќе може да им парира.
Антрополошки кажано, милион докази имаш дека командниот кадар на Вагнер сите се нацисти, џабе постирате слики од Уткин кога бил помлад сакајќи да докажете дека „не е тој“. Уткин се нема појавено во јавност (физички) од 2016 год., а се верува дека живее мирен живот под друг идентитет. Сликава од десно е пред 20 години направена, а оваа од лево е од 2021ва.
Автоматски споено мислење:
Дали ги виде сликите од командантите на Вагнер што ги презентирав претходно и како се поздравуваат, и зошто не? И каде тоа доказ дека сум ги прескокнал Украинците? Повелете:
Уткин е нацист со тапија. Вагнер се нацистичка багра како и Азов Колку сакате постирајте слики, мики, мислам очигледно е...
Де сподели ги сликите аконе ти е тешко, со име со презиме за да можеме да споредиме, не како овој што ми ја постирал партијата на Рогозин како Нацистичка.
и не се само Азов. Дали знаеш колку различни вооружени грипации има Украина со отворено изразен нацизам? И тоа под покровителство на државата од 2014.
Де сподели ги сликите аконе ти е тешко, со име со презиме за да можеме да споредиме, не како овој дебилов што ми ја постирал партијата на Рогозин како Нацистичка.
и не се само Азов. Дали знаеш колку различни вооружени грипации има Украина со отворено изразен нацизам? И тоа под покровителство на државата од 2014.
што ќе споредиме кога од авион се гледа дека е истиот човек остарен едно 20 години. Сеа тоа е реалноста, само што Уткин е украинец по потекло, така да у фолклорот таму им е да се обожаваат фашистите.
Ќора слика нема од него и баш една истетовиран со нацистички симболи излага во јавност.
Пак ќе ти кажам. Устата на чоек не може да му се рашири. Формата на главата не може да му се издолжи. Поставеноста на ушите не менуваат висина…. Од само 2 минути опсервација.
Има “докази” да … во категоријата на овој долаз. Вагнер нема нацисти, пропаганда е тоа. Ким не ги лаже Корејците дека го тепале Бразил, ниту дека слетале на Сонцето…. Тоа е нивото на пропагандата. Демек еве и Русите имаат нацисти, се со цел да се релативизира отворениот нацизам на Украина.
Ајде сега, устата не можела да се прошири. Не е вистина дека не може, ама ајде, ќе браниме неодбранливо. А не ми кажа како може ушите да им бидат исти? Ајде да речеме и Азов нема нацисти, пропаганда е тоа? Сликите, видеата се се пропаганда? Значи треба да мериш со еднаков аршин за сите, веќе ако се сметаш за реален. Ти имаш заземено страна, но не треба да ја губиш реалноста.
dosta be glup... do vcera poima nemase ni zosto se vikaat vagner sega od istite izvori sto ti ja punat glavata so gomna ni kazuvas prikazni i spodeluvas lazni slikicki sto nemaat vrska so realnite likovi. aman veke od shupaci sto 2 cisti nemaat, ni istorija znaat ni razbiraat politika nitu obicni fotki nemozat da rasspoznaat koga nekoj im uvaluva gluposti. pomiri se so toa deka si glup i preskoknuvaj gi serioznite temi, ima za tebe mesto na forumot tamu u igracnica koncentriraj se na zamokot i teraj...
Море ти се скара дечкото вака што се фрустрираш по форумов? Ајде олабај, не ми ги поти на секое мое мислење куртону еден, ти кажав небитен си, гледаш не те ѓибам, зошто се водам по девизата не допирај го лајното ќе ти смрди раката. А ако сакаш маж да се докажеш, ти кажав, пиши приватна порака, кога ти слетува авионот Скопје, ќе те пречекам сам без придружба и ќе им помогнам на чистачките таму да нема потреба да метат. Се дотогаш, небитен си, не ме цитирај
што ќе споредиме кога од авион се гледа дека е истиот човек остарен едно 20 години. Сеа тоа е реалноста, само што Уткин е украинец по потекло, така да у фолклорот таму им е да се обожаваат фашистите.
Де сподели ги сликите аконе ти е тешко, со име со презиме за да можеме да споредиме, не како овој дебилов што ми ја постирал партијата на Рогозин како Нацистичка.
Ги споделив сликите јас што ги имав, на интернет се има. Види на гугл побарај си ќе видиш колку Вагнер има врска со нацизмот или не.
Абе јас викам. Еден да не остани од сите вооружени групации кои идеологизираат нацизам. Независно дали се : Украински, Руски, Македонски, Амерички.. Вие од прееска жолчно браните руска група која има врски со неонацизмот.
путин 20 години остарен. Истата брада, истата уста истиот поглед истите јаболчници. Уткин, нема шанса да е истиот. Тој од десно има типична словенска физиономија, тој од лево е фламанец. Ајдe војводата нека каже, тој е антрополог, кој му е никот сега?
Абе јас викам. Еден да не остани од сите вооружени групации кои идеологизираат нацизам. Независно дали се : Украински, Руски, Македонски, Амерички.. Вие од прееска жолчно браните руска група која има врски со неонацизмот.
Не брани никој нацисти, ти кажувам дека ги нема, пропаганда е. Не постои отворен нацизам во Руските вооружени групи, вклучително во Вагнер. Чак што више забранет е.
Прегледај го приврзокот 364063
путин 20 години остарен. Истата брада, истата уста истиот поглед истите јаболчници. Уткин, нема шанса да е истиот. Тој од десно има типична словенска физиономија, тој од лево е фламанец. Ајдe војводата нека каже, тој е антрополог, кој му е никот сега?
Автоматски споено мислење:
Не брани никој нацисти, ти кажувам дека ги нема, пропаганда е. Не постои отворен нацизам во Руските вооружени групи, вклучително во Вагнер. Чак што више забранет е.
брат, ајде не се брукај, сега антрополошки испитувања ќе правиме кога очигледно е истиот човек остарен. Него тој Уткин иако ја формирал Вагнер мислам дека моментално не е главен, можеби и не е во Вагнер пошто не го покажале на видео или слики. Пиригозин ги води платенициве сега.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.