Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
4 август 2018
Мислења
1.575
Поени од реакции
3.368
Тие служби за кои свршувате пишувајќи саркастични мислења злоупотребуваа убиени млади срби од срби и обвинуваќи ги албанците без докази и мачејќи ги додека признале вина.
За да после 20 години да признаат дека службите го употребуваа случајов за да се замразат србите со албанците.
Епа тоа и го пишав не паѓајте на провокации..некој ве мести и сака да ви го оцрни белиот образ кој го имате традиционално...да кажам еден век ве местат малку е...

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.379
Поени од реакции
8.980
Тие служби за кои свршувате пишувајќи саркастични мислења злоупотребуваа убиени млади срби од срби и обвинуваќи ги албанците без докази и мачејќи ги додека признале вина.
За да после 20 години да признаат дека службите го употребуваа случајов за да се замразат србите со албанците.
o hajvan, kako da mu stavim ovaj potsëtnik vo sat për namazin?

FZjWBucXwAEKkVN.jpg

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Зулуми
Вие убивте над 10000 цивили бе пред 20 години, толку ниту низ цела историја албанците не убиле каури.
Според Њутнов закон требаше 10000 илјади каури да убиеме.
Со акција и реакција за све и низ цела историја ниту нуклеарка не ве пере.
И кога се разбуди жива вода :D
Кај било ова?

TOT

sorcerer
Член од
2 јануари 2019
Мислења
790
Поени од реакции
1.291
Зулуми
Вие убивте над 10000 цивили бе пред 20 години, толку ниту низ цела историја албанците не убиле каури.
:pos:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Кои се тие воени злосторници? Дај решение од суд да видиме.
Автоматски споено мислење:

Точно така, овие се класични стереотипи.
Автоматски споено мислење:

Зулуми
Абе нашиве машки одлежаа во Хаг, вашите херои ги убиле преправени во жени.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.410
Поени од реакции
28.615
o hajvan, kako da mu stavim ovaj potsëtnik vo sat për namazin?

Прегледај го приврзокот 362722
Отошол на пиволенд, се напил ко дева. Битно има известување за да клања ифтар.

Ме потсети со сликава на јака дешавка од пред неколку месеци. Еден колега автохтон ми го даде телефонот да сум му средел нешто известувања. Го отклучувам и на ѕид од многуте икони од апликации 2 икони ми фатија око и тоа една до друга. Едната за порничи, другата за клањање.:pos:

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.801
Поени од реакции
5.834
Screenshot_20230122-115523_Facebook.jpg
Не им е доста споменици со знамето на албанија сега и со знамето на косово почнаа да градат.
Бадинтер само за нив важи, не и за нас.

А ние јадиме кривични за веење на македонското знаме.
Screenshot_20230122-115637_Facebook.jpg

Или ќе изградиме наша македонска држава, или ќе не сотрат и физички, не само институционално. За жал далеку сме од тоа, а се поблиску кон второво.

Член од
22 јули 2021
Мислења
241
Поени од реакции
132
Или ќе изградиме наша македонска држава, или ќе не сотрат и физички, не само институционално. За жал далеку сме од тоа, а се поблиску кон второво.
Ова мене ми личи дека ќе се мобилизираш ти и уште тројца од Австралија и од Германија, работници во Мекдоналдс и ќе почнете да пукате петарди пред општина Струга. За Чаир, немате ташаци.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.801
Поени од реакции
5.834
Во чаир тебе ќе те пуштиме, на сите четири и опколен со сечени, да му го одвлечиш вниманието на непријателот, додека ние четворица ја заземаме општинската зграда.

Член од
12 јануари 2022
Мислења
705
Поени од реакции
1.394
хахаха кој ги есапи македонците во Струга и надоле - никој, албанска држава. Ова е реалноста

Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
хахаха кој ги есапи македонците во Струга и надоле - никој, албанска држава. Ова е реалноста
Секако дека ние вистинските Македонци. Ние ги поддржуваме и Македонците во Албанија, овој па за Струга вика. :kuracc:
И не, македонска држава*

Член од
12 јануари 2022
Мислења
705
Поени од реакции
1.394
Секако дека ние вистинските Македонци. Ние ги поддржуваме и Македонците во Албанија, овој па за Струга вика. :kuracc:
И не, македонска држава*
шупливи слогани. Изгледа никогаш не си бил во западна Македонија ..

Kajgana Shop

На врв Bottom