- Член од
- 18 септември 2007
- Мислења
- 2.547
- Поени од реакции
- 33
Малку си е самобендисан човекот, ама сега тоа е :wink:. Супер што дојде во Интер. Класа тренер е! Плус, не занимава со изјави

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде заслужи ремет, мене више жал ми падна со Лацио да играмо греота све ние ги посрамотувамо тогаш Муслера им беше крив сеа ќе видимо кого ќе криватJaви се сам,да не те прозивам...![]()
Crashoveride:da se dogovorimo za nereseno?
Crashoveride:dur e vreme da mu se javim na zarate
Milanez`:aaaaa ne ne... si tepame nie nema prodavanje
Crashoveride:dobro ja da prasam da ne reces posle daj popustite
Milanez`:aj nosi avatar od Milan cel mesec i ce vi pustime X
Crashoveride:ja avatar od milan ne bi stael pa makar se prevrtelo nebo i zemja
Milanez`:ah te zalim em ti nudim X em nesakas ... epa ce ve posramotime
Crashoveride:ja ti nudim X sea ne mi kradi finte
Milanez`:prifaten X ako nosis avatar od Milan cel mesec
Milanez`:ako ne petarda ce mora
Crashoveride:nema shanse be toa moze obratno
Crashoveride:ti staj avatar od Lazio imate nereseno
Milanez`:sonuvaj
Crashoveride:ja sonuev 0:1 pandev u 70 minuta
Хир ај ем,не ме прозивајте ко да сум у војскаНикој не те праша тебе,друг ни треба.
Лично срам ми е што изгубивме од пензионери,извини брат ама незнам како да ја наречам пола екипа.Тој Зарате е струја,ако не се допингува значи е супермен,ако не го откупи Лотито на крај сезона има да пукне смеењеЗа тој Мењи не знам да ти кажам,ама Фоџа требаше да игра.
Извини за све лошо што ти кажав за Зарате,ме демантираше онУште не е дојде ја надрасна таа околина и кај и да е за некое коло ке си вика “кај дојдов кај се запустив’’
Таа федерација таму треба да размисли да не и дава на утакмицава вечерен термин пошто ова верувам ке се согласиш не е дерби![]()
Ти кажав дека позитивно е што имате некој напредок од лани,место 5 сеа 4,удри си еден есап и пресметај кога ке ќарите бод![]()
Лично срам ми е што изгубивме од пензионери,извини брат ама незнам како да ја наречам пола екипа.
Не е до толку работава,чекам да подмладите тимот,викаат греота да тепаш пензионеришо знам,некој ги вика Милан,ти викај ги “Старците што ме расплакаа’’![]()
Не е до толку работава,чекам да подмладите тимот,викаат греота да тепаш пензионери![]()
А бе во споредба со мојот тим се пензионери,и искуството игра голема улога во вакви утакмици,тој Абиати примаше четворка и по 2 гола лоб со глава од Игли Таре додека играше во Болоња,ама ете му дошло памет сеа само еден,Каризо има 23 години еднаш утка, наредно клин шит ќе направине ти е тапа кога едино што можеш да кажеш е “стари се’’![]()
Се сложувам со се, но проблемот е што тоа не се случува само во Италија за да ја критикуваме само Италијанската лига и федерација..
После "Калчопили" екипите од повисоките лиги колку толку ја научија својата лекција. НЕ верувам дека некој повторно би се осмелил да мести кога виде дека и најголемите тимови можат да бидам исфрлени во пониски лиги поради таков престап.
А за твојот пример јас повеќе би ги обвинил ФИФА и УЕФА кои по мораше одма да преземат нешто. Мене искрено не ми гајле што се случува во Ц1 и Ц2 лигата. Најважно е да нема местење во професионалните лиги каде што се наоѓаат нашите омилени тимови...
Маркизо некако, требало Сисоко негово место али лбг тоа е ))Serie A Team Of The Week: Round 3
Cesar
Zambrotta Bovo Panucci Maicon
Seedorf Kaka Marchisio Jovetic
Gilardino Amauri