INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
Полска не го ебава бундестагот, ќе дадела Леопарди.
zarem tolku im veruvate na zapadnite politichari...nevideni kurvini sinovi gledaa kako gine nevino civilno naselenie vo bivsha jugoslavija samo da zadovolat lichno egoТоа е се точно ама мн оружје ќе влезе, тоа ми беше поентева.
АПДЕЈТ
Бундестагот го одјеба Шолц, нема леопарди за Украина.
revanshizam za masakrot vo katinska shuma delo na stalinПолска не го ебава бундестагот, ќе дадела Леопарди.
Купува западов време а во меѓувреме се екипира,кројат планови како по некоја година ќе се справат со Русија,Кина,Индија и поголемиот дел од светот кога ќе сфати дека Западната хегемонија е минато.Не бе не се нормални, по секоја цена да се купи некој ден повеќе да се војува.
нон стоп ги користат, најчесто за утврдени места како митролези.Интересно нешто што приметувам во конфликтов е слабо видеа од користење на анти тенковски ракетни системи, за разлика од Сирија каде што рокаа цело време
Останува да видиме, сепакКажи ми, што мислиш ако Њу Мексико или Аризона прогласат независност и основаат своја војска, институции и остало. Нема ли да им влезат САД со клизачи и да им ја расплачат мамата?
Па ако го погледнеш видеото ќе видиш дека екипажот излегува и се спасува.Ту само 1 се спаси од 4, а @Klinton се фалеше како Абрамсот бил толку добар што немало шанси посадата да умрела од директен погодок.
Ја мислам се фатија на оро американците и сега мора да играат, и ќе играат до лудило. Русија не ни почнала, кај и да е ќе стигне до 1,5 милиони регуларна војска. Штанцаат оружје како луди исто и стратешкото оружје го модернизираат. Додека американците трошат милијарди за да пловат носачите на авиони и зимаат плата за џабе овие штанцаат ракети, имаат планови за сателити и тоа многу, хиперсонично оружје и т.н. Ако изгуби Украина ова ќе биде дебакл за НАТО.Купува западов време а во меѓувреме се екипира,кројат планови како по некоја година ќе се справат со Русија,Кина,Индија и поголемиот дел од светот кога ќе сфати дека Западната хегемонија е минато.
Кај руските барем се тројца, а овие четворица. Иначе станува збор за Т 72, кај Т 90 друга песна е. Нема подобар тенк од новите T 90 M Proryv.како и да е, пак тенкот е неупотреблив после тоа.
Абе остај...Vakvi informacii ne se videni duri i na vikileaks. U edna stranica ...Ja debunkiravte amerikanskata armija. Otkrivte info deka zapadot ke bide unisten i svetov ke go vodi Indija i Kina. Na germanija mame e ** fte....site tajni gi isdadovte koja kako zosto. Otkrivte deka Everite sakaat da go unistat provoslavieto. Edna stranica...Cirskus!