Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Da, za ova si vo pravo samo nema vrska toa so Celzi toa mi bese poentata, inace da, definitivno ova e poteg za koj realno treba da reagira i UEFA, bez razlika so veke fatija oni strana tuka, stvarno ne znam kako ova moze da pomine onaka, ko nisto da ne se desilo, bukvalno so pari od fudbal se finansira vojna, i ubistva megjudrugoto i na civili.

U pravo si nema sto.
Немој Ратм ќе ти се изнасмее и тебе.
Нормално дека Челзи гледа само да го купи играчот ама овие намерно го користат баш Челзи за сол на рана на Абрамович и Русија, тоа сум убеден.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.398
Немој Ратм ќе ти се изнасмее и тебе.
Нормално дека Челзи гледа само да го купи играчот ама овие намерно го користат баш Челзи за сол на рана на Абрамович и Русија, тоа сум убеден.
Ima smisla i ova :)))), bez razlika dali na nekoj mu zvuci ludo ili ne.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да е мадафакер Роман сеа, некако да може да си го побара долгот што им го опрости, па да си ебат мајката овие глупи и залутани американци. :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.417
Поени од реакции
38.961
Абрамович е апла близок соработник на Путин, заради тоа и беше притисокот да го продаде клубот.

Али настрана шо е профитер сепак беше јак вљубеник во фудбалот, скоро и да не пропушташе утакмица во Лондон. Мало морген дека ќе биде исто и со америте откако ќе го исцицат максимумот од брендот.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Верувај не ми е воопшто криво, муабетот ми е друг.
Буквално без око да им трепне си кажуваат дека дел од парите ќе бидат искористени за поддршка на некоја страна во воен конфликт меѓу две држави, во професионален спорт на највисоко ниво.
Значи Шахтјор треба уефа да ги прашаат како да ги трошат парите од трансфери. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Абе дајте таа сликата од мудрик и лаптопот со арсенал ако ја има некој ама стајте ја у спојлер да не се нервираат колегиве шо се на пат до трофеи

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.764
Поени од реакции
10.069
Значи Шахтјор треба уефа да ги прашаат како да го трошат парите од трансфери. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Абе дајте таа сликата од мудрик и лаптопот со арсенал ако ја има некој ама стајте ја у спојлер да не се нервираат колегиве шо се на пат до трофеи
Нурај троа ја имаше.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.030
Поени од реакции
19.396
Депај се поблиску до Атлетико, од Барса сакаат да го вклучат и Караско во договорот шо по мое е апсурдно. Ако тоа се деси нека се самозапалат на Ванда цела управа.

Член од
9 декември 2010
Мислења
601
Поени од реакции
337
Депај се поблиску до Атлетико, од Барса сакаат да го вклучат и Караско во договорот шо по мое е апсурдно. Ако тоа се деси нека се самозапалат на Ванда цела управа.
Tesko, I da bidne tesko poso ovie se bankrot zemaat samo slobodni igraci pred penzija, ili se molat po klubovi za da Im gi dadat za bez pari.

Inace sledite toxic fan base Arsenal I tap in masterot

Koinspiraciite okolu transferot na Mudik,
I vmesanosta negova

Член од
5 март 2018
Мислења
17.030
Поени од реакции
19.396
Tesko, I da bidne tesko poso ovie se bankrot zemaat samo slobodni igraci pred penzija, ili se molat po klubovi za da Im gi dadat za bez pari.

Inace sledite toxic fan base Arsenal I tap in masterot

Koinspiraciite okolu transferot na Mudik,
I vmesanosta negova
Па и нашите сакаат фри да го земат Депај оти на овој договорот му истекува на лето, ама Барса тешко да попуштат од инат заради претходно трансферите со Гризман. Ќе видиме, ако дојде гратис и со не многу голема плата зошто да не, ќе се најде поинаку јок.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.030
Поени од реакции
19.396
Така и мислев, да му платат нешто на Барса колку да не е гратис.
Не е лоша оваа зделка за Атлетико очајно ни фали играч напред, очајно. Не знам во каква состојба е Депај ама ваљда ќе се најди колку толку.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Не е лоша оваа зделка за Атлетико очајно ни фали играч напред, очајно. Не знам во каква состојба е Депај ама ваљда ќе се најди колку толку.
Секоја чест како ја дупат вашите управата на Барса секоја година, класично мочање е зделкава.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
3 миљона за да снима тикток со кучиња, некако многу ми стои

Сигурно плата ќе му даваат

Kajgana Shop

На врв Bottom