Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јануари 2023
Мислења
42
Поени од реакции
80
20 акаунти напраил братот Ставро и води конверзација сам со себе. Легендарно е ова ко АГУЕРООООО во 90та. Легенда е братот Ставро.
Автоматски споено мислење:

Костич ти си?
Кај си бе педер ти бега дупето кога губите. :D
Овој па овој па... Мислиш Манчестер Јунајтед тројна круна земал :lolzz: :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.079
Овој па овој па... Мислиш Манчестер Јунајтед тројна круна земал :lolzz: :D
Абе и ако беше у камено доба али ние имаме освоено вие може да ја сонувате. Светлосни години е далеку од вас. :D
Автоматски споено мислење:

BREAKING: Benjamin Mendy has been found NOT GUILTY on six counts of rape and one count of sexual assault but will face retrial on two outstanding charges.

(Source: Sky Sports)

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Прегледај го приврзокот 362146

Да. И во слободно време сме 60-годишни мачкари.:place:
Овој Besancon е Zodiac бе аман и ти. :D

А Костич се познава од авион, еве сега пак ќе имаме наплив од пцовки, евтини провокации, ретардирано понашање и еклатантен пример на изгорен мозок и лоша трава.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

А Костич се познава од авион, еве сега пак ќе имаме наплив од пцовки, евтини провокации, ретардирано понашање и еклатантен пример на изгорен мозок и лоша трава.

Јас знам дека на човековиот ум не може да му се верува дека всушност постојат двајца, а не еден, пропалитетни коцкари, мачкари од Битола, но верувај ми, тоа е една иста личност.
И тоа баш дебело е загазен во тие води и тоа баш, баш не му е првпат. Само тоа не е моја работа. Мое е да го шибам вака и да се плаши секогаш кога ќе му светне црвеното горе за нотификација. :icon_lol:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.419
Поени од реакции
38.970
100% некоја жена е вмешана, само незнаеме чија. Не е логично за тривијална работа да се спукале и цел месец да не зборуваат.

Член од
13 јануари 2023
Мислења
42
Поени од реакции
80

Не бе баце, какви провокации и пцовки, лабаво само...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom