- Член од
- 7 декември 2021
- Мислења
- 1.255
- Поени од реакции
- 6.212
На неа ќе ја дадам и средината од палачинката.
На неа ќе ја дадам и средината од палачинката.
Де бре стај слики, го отече на темава со тоа име, 95% од луѓето појма нема која е таа!DARJA MUSTAFAOGLU
Ашколсун, ептен салам ан'ма
Topce e, mlado zdravo krckalce.Ашколсун, ептен салам ан'ма
Abe krckalce ama ce ti go iskrcka paricnikotTopce e, mlado zdravo krckalce.
Бреј, повеќе Фотошоп не можеше да се млатне на сликава? Ем пластичарски доработена Сузана ем фотошоп слика па и троа филтер млатнато на сликава... Таа чита весник со кафе насабајле, оооо да, што е следно- решава диференцијални равенки?!
Ако е еднократна трансакција за средба во две очи, немаТ проблем... освен ако е малолетна, како што личи на сликава дека е. Ништо тогаш, одиме понатаму.Abe krckalce ama ce ti go iskrcka paricnikot
Кандидат за советник не може да биде малолетно лице.Бреј, повеќе Фотошоп не можеше да се млатне на сликава? Ем пластичарски доработена Сузана ем фотошоп слика па и троа филтер млатнато на сликава... Таа чита весник со кафе насабајле, оооо да, што е следно- решава диференцијални равенки?!
Автоматски споено мислење:
Ако е еднократна трансакција за средба во две очи, немаТ проблем... освен ако е малолетна, како што личи на сликава дека е. Ништо тогаш, одиме понатаму.
Ја удираат годините па крие зад шминка, фото филтри и диети.Прегледај го приврзокот 362790
Прегледај го приврзокот 362789
Наташа Малинкова
Не да ја наполнам. би ја преполнил
Па и не треба Гугл преведувач кога во една реченица ќе ги видиш: името на рандом женет глумец, јунгфрау, бордел. Јасно е што се случило.Ne e bash so temava ama vredi da se procita
Koj ne razbira germanski neka koristi Google Translator
Bryan Cranston verlor Jungfräulichkeit in Salzburger Bordell
Bryan Cranston verlor seine Jungfräulichkeit im Alter von 16 Jahren an eine Prostituierte, als er mit Freunden durch Europa reiste. Brisant: Passiert sein soll es in einem Salzburger Bordell.www.oe24.at