Како интернет експлорер си.Суровкин замина јабана....
Кога ќе дозволиш ваков кловн да ти ја води државата, пропаста е на праг.Прашањето е дали сево ова им вредеше на Украинците? Без разлика кој е крив, кој прав. Дали вредеа толку изгубени животи и целосно разурната земја? Во моментов во Бакхмут имаат 80.000 - 90.000 војска која ако не биде евакуирана, ќе завршат ко овие двајцата.
А сега си неутралец, а? Падна Соледар, падна Бахмут, виси Сивјерск, виси цел источен и југоисточен фронт и сега фрлаш штиклите и шминките и ќе се правиш маж? На тоа ли личи твојта капитулација? Да беше саглам ќе пишеше само за себе дали си навивач или не си, пиша од името на “сите“ значи уште колку личности застапуваш освен себе?Сите се неутралци тука ако немаш приметено, нема навивачи
Срањава се показател колку само е опасно за државиве у регионов да имаат било какви афилијации и ориентирање кон Русија.Украина нека се согласи побргу на некои услови и да прекине ова срање.
Да, после некои три или три и пол месеци главен генерал задолжен за руската воена операција во Украина. Повторно го враќаат во главна улога генерал Герасимов кој и лани на почетокот од интервенцијата беше главен руски генерал надлежен за воената операција врз Украина !Суровкин замина јабана....
Да те поправам. Сега нека се ебе и Западот и светот ради едно мочано Косово.Срањава се показател колку само е опасно за државиве у регионов да имаат било какви афилијации и ориентирање кон Русија.
Било какво спогодување во моментов ќе им го легализира тероризмот и Русија ќе има позиција да окупира и други земји на овој начин.
Западот и општо меѓународната заедница направи страшна грешка кога го преќуте Косово и не реагираше, од тоа ваљда имаат нешто научено.
Тоа Косово низ нос ќе им го извадат. А ја мислам дека можеби подобро ќе биде да бидеме под руска окпуација отколку оваа америчкава. Се си мислам дека барем нема да ги трпам оние оркине шо си праат илуминатски поздрави (орлиња со рацете), педерите и комуњарите (сегашни северџани) и нивните измеќари по социјални мрежи.Срањава се показател колку само е опасно за државиве у регионов да имаат било какви афилијации и ориентирање кон Русија.
Било какво спогодување во моментов ќе им го легализира тероризмот и Русија ќе има позиција да окупира и други земји на овој начин.
Западот и општо меѓународната заедница направи страшна грешка кога го преќуте Крим и не реагираше, од тоа ваљда имаат нешто научено.
Абе мене ми е јасно оти вие дпмне овците сте најпростата и нај трагикомична маса узурпирајќи име на бугарска организација ама имате и кратко помнење или пак мозокот ви служи повеќе за прдење отколку за размислување.epa toa e... treba site tie od tvoe maalo da ti go puknat nosot zatoa sto ti i gomnarite kako tebe go trgnaa grujo sto sakase da gi subvecionira makedoncite. blagodarenie na tebe eve imame sega 60% od ministerstvata i stipendiite mesto makedonci da gi koristat gi koristat sipurki. gomna kako tebe treba sekoj den se tepaat do poseruvanje, i posle odnovo i pak. najiskrajno se nadevam deka NIKOGAS nema da imas deca. spasi go svetot od nova generacija gomnari.
Што? Сакаш да кажеш дека вие фашистите сакате Македонија да биде окупирана од фашистичка сила? Па кој би погодил.Тоа Косово низ нос ќе им го извадат. А ја мислам дека можеби подобро ќе биде да бидеме под руска окпуација отколку оваа америчкава. Се си мислам дека барем нема да ги трпам оние оркине шо си праат илуминатски поздрави (орлиња со рацете), педерите и комуњарите (сегашни северџани) и нивните измеќари по социјални мрежи.
Јао ГавранТатар добил откровение... Дежурате по форумов, и ќе засмрдите наеднаш некаде.....Абе мене ми е јасно оти вие дпмне овците сте најпростата и нај трагикомична маса узурпирајќи име на бугарска организација ама имате и кратко помнење или пак мозокот ви служи повеќе за прдење отколку за размислување.
Па твојот паја патак сам ги укина субвенциите пу пу не важи откога виде дека од нив повеќе корист имаат албанци и роми отколку флотантната маса југословени...