ne go stedi, daj mu od limenkite... filingot e da ja otvori ko limenka solzavec od jna...
Оние малечките печурчиња на врвот на првите две слики не се т.н. "магични" халуциногени печурки со псилобицин?koreansko pred nekoj saat..
haemul jeongol
Прегледај го приврзокот 360880
Прегледај го приврзокот 360881
beef bulgogi
Прегледај го приврзокот 360882
i wish....Оние малечките печурчиња на врвот на сликите не се т.н. "магични" халуциногени печурки со псилобицин?
E aj slednata slika se nadevam deka ke bidi otvoreno, servirano na karirano carsavce i viljuskata zabodena vo nego, spremno za mezenje. Za slikanje od raft sekoj znae
Ne mu poracav jas nejze da mi donesi od Island smrdena ajkula pa da mi kupva konzervi tuku da proba eden star specijalitet na islandskata kujna i da spodeli vpecatocine go stedi, daj mu od limenkite... filingot e da ja otvori ko limenka solzavec od jna...
E aj slednata slika se nadevam deka ke bidi otvoreno, servirano na karirano carsavce i viljuskata zabodena vo nego, spremno za mezenje. Za slikanje od raft sekoj znae.
Автоматски споено мислење:
Ne mu poracav jas nejze da mi donesi od Island smrdena ajkula pa da mi kupva konzervi tuku da proba eden star specijalitet na islandskata kujna i da spodeli vpecatoci![]()
Nema sansi da e tolku loso. Ne ste naviknati na vkusot i mirisot , zatoa
Еве ти!E aj slednata slika se nadevam deka ke bidi otvoreno, servirano na karirano carsavce i viljuskata zabodena vo nego, spremno za mezenje. Za slikanje od raft sekoj znae.
Автоматски споено мислење:
Ne mu poracav jas nejze da mi donesi od Island smrdena ajkula pa da mi kupva konzervi tuku da proba eden star specijalitet na islandskata kujna i da spodeli vpecatoci![]()
Не е лошо, ама има некој непријатен вкус откако ќе ја изедеш, на кој се навикнуваш после првата апка. Иначе вкусот се убива со Brennivín, ама немам дома.