...конкретно за тебе, ако се има поинакво мислење за некоја проблематика, за тебе е неприкладно однесување, односно Ти знаеш што е ,,неприкладно однесување,, па да си дозволиш да судиш со погрдни зборови, јас не сум жртва и си имам став кој си го бранам додека друг со факти прифатливи за мене не ме разубеди, но и ти си во право, вака однесувајќи на форумот можеби ќе ја добиеш самодовербата и во реалноста, и уште нешто што и наметнуваш на коментарот на Емка онака ниско за ,,климакс " фаза кога таа е во најдобри фертилни години, не заборавај дека напоредно постои и андропауза што сигурно нема ниедно машко да ја избегне, сакале или несакале.
...инаку за КАМ како маркет каков асортиманот, каква хигиена и какво однесување се има зависи од шефот или менаџерот одговорен за тој маркет конкретно.
...ај да не коментирам, ако важи за тебе тоа, не важи за сите во тие институции, како што не се сите рмбачи таму во КАМ маркетите, впрочем искрено речено промените неодамна кај тебе не беа баш дека ти било убаво нели?