Намигнувањето на Козла на интонирањето на химната ме врати години во минатото 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се појави снимка нешо од овој момент, споделете.Намигнувањето на Козла на интонирањето на химната ме врати години во минатото![]()
Ако се појави снимка нешо од овој момент, споделете.
Има по програма вечер околу 22 на мтв 3Дали некој има инфо кога ќе тече реприза од натпреварот на МРТ?
Проблем со Холандија е шо имаат брза транзиција и даваат мн лесни голови со таква брза игра. Ако успееме тоа да го отстраниме сме во добитна комбинација.А реално подобри сме од Холандија и Аргентина (без разлика дали ги имале тие Стеинс или Симонет).
Па добро сега и ние имаме млад состав кој може да се наттрчува со противникот и брзо се враќаме во одбрана, мене ме плашат техничките грешки во напад како на прошло првенство кога имавме по 15 на натпревар.Проблем со Холандија е шо имаат брза транзиција и даваат мн лесни голови со таква брза игра. Ако успееме тоа да го отстраниме сме во добитна комбинација.
Аргентина е скрос др тип на репрезентацијата игра позиционен напад со мн комбинации типична шпанска школа и секој напад ќе го играат до пасивен.
Во децата има ракомет и како шо кажаа во мн изјави бивши репрезентативци ефектот ќе го добиеме за 3-4 години.
Македонија нема да биде комплетна на последната проверка во Хрватска. Поради повреда за која треба неколку дена одмор за да биде санирана, познато уште од пред ден-два, отпаѓа вардаровиот бек Филип Талески.
За Пореч нема да патуваат ниту голманот на Порто, Никола Митревски кој не бранеше ниту на контролните натпревари со Црна Гора, а во составот ќе го нема ниту крилото на битолски Е. Пелистер, Цветан Кузманоски.
Давид Савревски и Александар Петковски и од претходно беа повикани со цел за да влезат во репрезентативниот систем, засега не се во комбинација за настап на Светското првенство.
Аух. Ај сети се само како изиграа со Унгарија на последното Европско. У најдобар случај ќе можеме да им парираме.А реално подобри сме од Холандија и Аргентина (без разлика дали ги имале тие Стеинс или Симонет).
Од друга страна па сега во квалификациите едвај ја тепаја Белгија дома, а изгубија од Грција. Јас мислам ќе ги тепаме, да играше Столе сигурен ќе бев, ама и вака пак мислам.Аух. Ај сети се само како изиграа со Унгарија на последното Европско. У најдобар случај ќе можеме да им парираме.