B
BigMac
Гостин
Каква катастрофа од екипа е панатинајкос ![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Бааѓи изгубиле од најголемиот ривал, инаку од Панатинаикос ли викаа дека газдата си заминал? Или за друг клуб од Грција стануваше збор?Каква катастрофа од екипа е панатинајкос![]()
Газдата нивни имаше конфликт со челниците на еуролига долго време, знам се тужеа по судови и ред други работи,може да си има отидено.Бааѓи изгубиле од најголемиот ривал, инаку од Панатинаикос ли викаа дека газдата си заминал? Или за друг клуб од Грција стануваше збор?
tatko i sin mislam bea gazdi vo Pao, ne se znae koj od koj e polud.Газдата нивни имаше конфликт со челниците на еуролига долго време, знам се тужеа по судови и ред други работи,може да си има отидено.
site 3 ruski tima lani bea vo plejof zona - cska, zenit i kazan. site imaa odlicna sezona i timovi pred prekinot.Еуролига сезонава е многу добра, фалат многу и екипите од Русија место Алба и Панатинаикос и ќе биде уште појака.Зенит лани беше прејак ама војната во Украина ги сјеба ептен добија дисфалификација од Еуролига.
Фенер не се топ 8 екипа.Сезонава Баскоиа е каде каде појака од Фенер.Партизан се добри дома, ама сепак не ги гледам во топ 8.
Барселона, Реал Мадрид, Олимпијакос, Монако, Фенербахче и Ефес би требало да се сигурни. Значи остануваат две места а тука се Басконија, Макаби, Жалгирис, Ѕвезда и Партизан.
Жалгирис денес ги потопија Фенер (кои имаат серија од пет порази) ама останаа без Еванс кој се повреди до крај на сезона. Макаби скоро никогаш не губи дома, ќе биде интересно во следното коло против Партизан.
Басконија до сега се подобри од Фенер ама ќе видиме дали ќе го издржат ова темпо до крај. Фенербахче колку и да се лоши во моментот, мислам дека ќе ја прекинат лошата серија и ќе се изборат за топ 8.Фенер не се топ 8 екипа.Сезонава Баскоиа е каде каде појака од Фенер.
zvezda igra kvalitetna kosarka godini unazad pod radonjic, ima prizano odlicni partii protiv top ekipi.Не знам за Партизан ама ова што го прави Ѕвезда без Вилдоза и Кампацо е феноменално. Плус и носењето на Ивановиќ им е може дури и побитен фактор него ли Аргентинците, како само успеа да му ја најде правата улога на Петрушев во тимот кој пред него беше скоро само сметало на терен...
Ме потсетуваат во моментов во многу работи на РК Вардар од шампионските денови, има уште многу да се игра и многу фактори ќе бидат во игра, посебно повредите, со комплетен тим ништо не изгледа невозможно за нив во моментов.