- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.332
- Поени од реакции
- 6.933
Видов дека се оперирал, ама не знаев дека му е толку сериозна повредата, ништо тогаш. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
UPDATE:
Останува Куни, не оди никаде. Има и засилување, ама нека остане тајна...![]()
Борозан?
Тој ни во овие времиња никој не би го посакал у екипа...Борозан?
Тоа сигурно игра улога до некаде, но убеден сум дека не е пресудно.Не им се поклопуваат плановите за тоа како да изгледа клубот со амбициите на навивачите на поголемите клубови. Еве и од сам себе тргни, да не земе Алкалоид и да знаеш дека клубот има потенцијален буџет од неколку милиони евра би ги трпел Митев и Ѓоргиев или било кој друг таков играч во тимот кога знаеш дека многу лесно може да се донесат играчи како од најдобрите години на клубот и да атакуваме на Ф4 на ЛШ пак? Многу брзо би дошло до конфронтација на релација Комити-Управа така и до најверојатно повторување на приказната на Трифун во ФК Вардар. Затоа си бираат ваков начин на кој не би имале притисок од никого за резултати.
А зошто мора да биде со македонски играчи приказната и зошто никој не се нафати да тера исто како Самсоненко, не знам, веројатно затоа што е апла неисплатливо да се даваат толку пари во ракомет и инвеститорот не само што не би имал никакви бенефиции туку и би бил во големи финансиски загуби. Приказната со Самсоненко е уникатна и испреплетена со политика и сомнително потекло на парите кои влегуваа во сите клубови од спортското друштво, нешто што неверувам некогаш во иднина да се повтори во државава.
Ќе се најде и тоаНе научија од грешките на Пелистер. Нема поента да носиш повреден играч, па макар бил и Палмарсон.
Нека се потрудат повеќе да се најде среден бек...
![]()
Бразилецот Леонардо Дутра ќе го засили РК Вардар 1961?! - Слободен печат
Како што информира „Кадена Сер“, бразилскиот бек Леонардо Дутра ќе го напушти Сиудад де Логроњо по една и пол сезонава во тимот на Ла Риоха обележена со кинење на предните вкрстени лигаменти на десното колено, повреда од 20 февруари. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Се очекува во...www.slobodenpecat.mk
Povreden ama od Februar lani, do Februari ke naprai 1 godina dovoljno zdrav da go napolni prosecniot Pelister.Не научија од грешките на Пелистер. Нема поента да носиш повреден играч, па макар бил и Палмарсон.
Нека се потрудат повеќе да се најде среден бек...
Leo la "Bestia" Dutra, ovoj e podobar od Gadza!!!
Автоматски споено мислење:
Povreden ama od Februar lani, do Februari ke naprai 1 godina dovoljno zdrav da go napolni prosecniot Pelister.
Ima bomba u rakata sutira od mesto taka da treba da bide ok posle povredata, od toa so vidov na YouTube igra I na sreden I Lev bek, dobar izbor...
Ova e bombata so ja najavuvase?UPDATE:
Останува Куни, не оди никаде. Има и засилување, ама нека остане тајна...![]()
Тресете се уште малку, добро е што читате и пратите, тоа значи дека се плашите
Овој пред 3 години требаше да потпишене земајте ја информацијава за точна,али во оптек се неколку играчи,едниот се викал Леонардо Дутра