- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.431
- Поени од реакции
- 17.777
Muhamed Halili, najgrdiot spon sto postoi, zboruva na Sitel so vidliva serioznost, sto planiral Putin da pravi, dali ke ja prosiri vojnata navaka, vo kontekst na dojavite so bombi. Svasta.
да се надеваме дека Халили е во правоMuhamed Halili, najgrdiot spon sto postoi, zboruva na Sitel so vidliva serioznost, sto planiral Putin da pravi, dali ke ja prosiri vojnata navaka, vo kontekst na dojavite so bombi. Svasta.
Русите имаат интерес да преговараат ама тоа сега ќе биде од позиција на слабост, и нема да добијат добри услови.И да сакаат САД преговори, проблемот сега е зошто русите би преговарале?
Секоја страна може било кога да се повлече од преговори кои не и одговараат. Војната секогаш може да се продолжи.Русите имаат интерес да преговараат ама тоа сега ќе биде од позиција на слабост, и нема да добијат добри услови.
Не може да се каже слабост, затоа што во овој стадиум е нерешено за двете страни во бојното поле, меѓутоа на економски план Русија ја навјаса Украина со се цел Запад. Нормални се овие достигнувања на Русите при судир со најмоќниот сојуз со контролираниот прилив на украинско топовско месо.Русите имаат интерес да преговараат ама тоа сега ќе биде од позиција на слабост, и нема да добијат добри услови.
Врска нема со ген словенски, ненаситно копиле, социопат и психопат, тотално небитно е дали е: словен, англо-саксонец, африканец и тн.Незнам чему потреба да се пењавиш и нешто као да извреѓаш некој кога на крајот дојде на моето. Кој спомна расна припадност? Збориме од кое племе доаѓа и аналогно каков му е мајндсетот. А тоа каква религија е мења само дали сече кожинката или не. У основа е исто говно, што и се докажува нели на терен. Впрочем не само он, него и двете завоени страни гледаат шанса да штрбнат од тоа што им е дадено и да го продадат ко нивно да е. Тоа е генот словенски, ја незнам ти како убер трол на форумов како не сакаш да ја разбереш таа работа.
Не е до него.Врска нема со ген словенски, ненаситно копиле, социопат и психопат, тотално небитно е дали е: словен, англо-саксонец, африканец и тн.
Корупмирано гојдо, расипан до последен атом, за троа: слава, кеш, и да си ја спаси кожинката, е спремен да го пикне цел свет во Трета Светска Војна.
Ти веројатно имаш когниција минус три и не пратиш вести у задњи 30 години.Секако тука се секогаш кривите англо-саксонци, јудео масони и слични бабароги за заплашување мали деца.
Нуклеарна разврска нема да има, барем не ми се верува, може да има некоја тактичка чисто како експертимент, ама да видам не верувам дека земјите кои поседуваат би возвратиле заради Украинците.Не е до него.
Сепак опасноста од нуклеарна разврска доаѓа исклучово од дејствијата на страните кои го поседуваат нуклеарното оружје.
Не гледам како ова кореспондира со реалноста.Русите имаат интерес да преговараат ама тоа сега ќе биде од позиција на слабост, и нема да добијат добри услови.
Нерешено?Не може да се каже слабост, затоа што во овој стадиум е нерешено за двете страни во бојното поле, меѓутоа на економски план Русија ја навјаса Украина со се цел Запад.
...