А
Адриано
Гостин
A Palermo? и они се од Сицилија или пак они незнаат да местат!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.Catania-najgolemata mafija ke mesti utakmici sezonava
2.Milan-isto kemesti
3.Inter-najmnogu
4.Juventus-ne mesti mu dojde pametot
5.Roma/Fiorentina-ke se macat ko sekos
A Palermo? и они се од Сицилија или пак они незнаат да местат!
Абе чим издржал 20 години без трофеи ќе издржи 3 со трофеиМене искрено жал ми паѓа за Занети, не мораше и Купот да го крени. Па толку многу трофеи крена во овие последниве неколку години... како не го болат бицепсите?![]()
Кутриот тој со години вежбаше редно време е дасе покажи. Како само се радва на супер купот ко којзнај шо да освоил.Мене искрено жал ми паѓа за Занети, не мораше и Купот да го крени. Па толку многу трофеи крена во овие последниве неколку години... како не го болат бицепсите?![]()
Иначе не почувајте уште сеа со карање......... имаме цела сезона за тоа![]()
Кутриот тој со години вежбаше редно време е дасе покажи. Како само се радва на супер купот ко којзнај шо да освоил.
nema problem daj mi strana da gi izvestam ama aj i tebe ke te vklucam isto ko zaedno da sme otkrile pa zaedno ke bidime slavni sto velis a????????????????Браво брат за информациите. Кога веќе знаеме предвреме се, може да се искористат за да се спречи местењето во наредната сезона..
Мислам дека треба да ја информираш Италијанската фудбалска федерација, и да и ги посочиш сите твои докази и информации кои ги поседуваш..
Па можи ќе те видиме на насловна страна.. Јовановски спречи нов "Калчополи".![]()
Е па важи.. Ти само чувај ги доказите и информациите кои ги поседуваш и завршена работаnema problem daj mi strana da gi izvestam ama aj i tebe ke te vklucam isto ko zaedno da sme otkrile pa zaedno ke bidime slavni sto velis a????????????????!!!!!!!
a? ke se vidime vo italija!!:helou:
Кутриот тој со години вежбаше редно време е дасе покажи. Како само се радва на супер купот ко којзнај шо да освоил.