Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
A Palermo? и они се од Сицилија или пак они незнаат да местат!

Сум приметил Интер и Рома слабо играат во ЛШ затоа се борат по куповите на Италија мислат ЛШ играат :)

радоста е голема :pos:
793141108810-480.jpg

пс. Еве го целиот распоред на Сериа А скоро секое коло има по 1 дерби утакмица...

Мене искрено жал ми паѓа за Занети, не мораше и Купот да го крени. Па толку многу трофеи крена во овие последниве неколку години... како не го болат бицепсите? :(

Неможе со Малдини појќе има дигнато :pehar:

Мене искрено жал ми паѓа за Занети, не мораше и Купот да го крени. Па толку многу трофеи крена во овие последниве неколку години... како не го болат бицепсите? :(
Абе чим издржал 20 години без трофеи ќе издржи 3 со трофеи:toe:

Кутриот тој со години вежбаше редно време е дасе покажи. Како само се радва на супер купот ко којзнај шо да освоил.

Абе нашиот вежба за дефиниција, вашите беа вежбаа за маса, плус беа на стероиди... али јебига, стероидите кога тогаш ќе те решат, па наместо мускули ќе остани опуштено кожиче.

Едит: и Сталоне така велеше дека ќе снима и Роки 10 и дека нема проблем, ама ете небива на 60 години мускул а цел живот пукан со стероиди, не е то-то.

Природно си е природно...

јас има ненормално голема омраза акумулирано према Интер,да можеш би ги заклал ли бе брат :):)

Иначе не почувајте уште сеа со карање......... имаме цела сезона за тоа :)

Кутриот тој со години вежбаше редно време е дасе покажи. Како само се радва на супер купот ко којзнај шо да освоил.

подобро на супер куп отколку на бира морети

Браво брат за информациите. Кога веќе знаеме предвреме се, може да се искористат за да се спречи местењето во наредната сезона..

Мислам дека треба да ја информираш Италијанската фудбалска федерација, и да и ги посочиш сите твои докази и информации кои ги поседуваш..

Па можи ќе те видиме на насловна страна.. Јовановски спречи нов "Калчополи".:toe:
nema problem daj mi strana da gi izvestam ama aj i tebe ke te vklucam isto ko zaedno da sme otkrile pa zaedno ke bidime slavni sto velis a????????????????:dudlac:!!!!!!! :zver:a? ke se vidime vo italija!!:helou:

nema problem daj mi strana da gi izvestam ama aj i tebe ke te vklucam isto ko zaedno da sme otkrile pa zaedno ke bidime slavni sto velis a????????????????:dudlac:!!!!!!! :zver:a? ke se vidime vo italija!!:helou:
Е па важи.. Ти само чувај ги доказите и информациите кои ги поседуваш и завршена работа :)
Ајде се гледаме во Италија.. :helou:

Па вие на форумов се радувавте за пријателски Купови :toe: , зашто ние да не се радуваме на нешто што е дел од Калчото и што резултирало по претходното освојување на истото .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom