- Член од
- 16 октомври 2020
- Мислења
- 2.626
- Поени од реакции
- 5.558
Русофили за инает се скоро сите овде. Никој не сече вени за Русија.Да бидам искрен, тешко ми е да ги разберам ваквите постови. Овде са повеќе русофили отколку во Русија![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Русофили за инает се скоро сите овде. Никој не сече вени за Русија.Да бидам искрен, тешко ми е да ги разберам ваквите постови. Овде са повеќе русофили отколку во Русија![]()
Глупости, во Русија се повеќе, особено кога Путин ги забрани НВО тата америказа Русија, и целата таа Сорос кочина.Да бидам искрен, тешко ми е да ги разберам ваквите постови. Овде са повеќе русофили отколку во Русија![]()
Ќе остане, не е тоа Буш и САД.Изгледа денес баш јако ги здрвија. Градоначалникот на Харков вели дека штетата е колосална. Камен на камен нема да остане од Украина.
И да победи Русија, сепак ќе изгуби. Разбирам де, цело време тоа го зборат на западните медиуми (ваљда како припрема за поразот)....И нормално е да се очекува да биде пристрасен кон американците.
![]()
Автоматски споено мислење:
Ни го унакази и фудбалот бе...
нема како да одобрувам такви ствари, иако таму на запад го вадам лебот, гнас ми е на само мене, поголем дел од домородците се на тоа мислење, но никој не ги прашува.
Што прави сега Тенеќе: downloading instructions... 10%... 15%... 20%... bzzzt... 15%... lazhi_sushi_zaukraina.exe cannot start...
Украинската војска во Бахмут/Артјомовск до Зеленски: “молете Бога Русите да стигнат до Киев први, зашто ако ние први стигнеме ќе ве испобесиме на Мајдан.“ Од Русите уништената украинска инфраструктура како спас за украинскиот режим...